News

Op 13 juli 2014 vindt weer de Open Dag van ADO Den Haag plaats! Er zal dan in en om het Kyocera Stadion weer van alles worden georganiseerd voor jong en oud.Uiteraard zullen de selectie en staf die dag aanwezig zijn om na de spelerspresentatie handtekeningen uit te delen. Naast het scoren van een handtekening is het ook de uitgelezen mogelijkheid om eens met je helden op de foto te gaan.

Supporters vs Oud ADO Dit jaar maken alle fans ook nog kans op iets heel spectaculairs. Het zou namelijk zo maar kunnen dat jij het op de Open Dag in het Kyocera Stadion mag opnemen tegen Oud-ADO! Alle fans krijgen de mogelijkheid om zich in te schrijven voor deze unieke wedstrijd. Uit alle inschrijvingen zullen 28 fans getrokken worden die het op mogen nemen tegen Oud-ADO met o.a. Cor Lems, Richard Knopper, Tommie van der Leegte, Rick Hoogendorp, Edwin Grunholz en Jeffrey Talan! Geef je snel op via het aanmeldingsformulier en wie weet behoor jij wel tot de gelukkigen! De inschrijving loopt tot 1 juli 2014.

Clinic voor de jeugd Voor ADO Den Haag-fans tussen de 8 en 13 jaar is er dit jaar ook nog iets nieuws. Er zullen op de Open Dag namelijk tussen 10:00 uur en 12:00 uur clinics worden georganiseerd op het veld in het Kyocera Stadion! Van 10:00 tot 11:00 uur zullen de trainers van de Jeugdopleiding professionele oefeningen uitzetten voor ADO Den Haag-fans van 8 t/m 10 jaar. Van 11:00 uur tot 12:00 uur is het de buurt aan alle kids van 11 tot en met 13 jaar. Per leeftijdscategorie is er slechts plaats voor 64 kinderen, dus geef je snel op via het aanmeldingsformulier!