News

Vrijdag 23 mei 2014 zal voor drie spelers een bijzondere dag blijven. Robin Buwalda kwam met zijn familie naar het Kyocera Stadion om na zijn jeugdcontract nu een nieuwe verbintenis te tekenen en Tom van Veen en Dylan Nieuwenhuis kwamen ook met hun families langs maar om voor het eerst een contract bij ADO Den Haag te ondertekenen.

In de perskamer werd de officiële foto gemaakt van de jongens; Buwalda al redelijk bekend bij het publiek, hij timmert als verdediger in de selectie al goed aan de weg.

Van Veen is een buitenspeler die zowel links- als rechts uit de voeten kan en Nieuwenhuis speelt op het middenveld. Deze laatste twee komen deze zomer over uit de jeugd met het idee in eerste instantie hun duels in het Beloftenteam te gaan spelen.

Van Veen en Nieuwenhuis tekenden een zogenaamd VVTH-contract. VVTH staat voor Stichting Veiligheid en Verzorging Topvoetbal Haaglanden.

Hoewel de competities dus even stil liggen, gaan dit soort zaken gewoon door. We hopen de komende tijd nog meer trotse families te gaan ontvangen!