News

Behoorlijk wat spelers van ADO Den Haag tafeltennissen vrij fanatiek tussen de trainingen door in het spelershome van het Kyocera Stadion. Een mooie reden om de regerend en naar alle waarschijnlijkheid ook aanstaand landskampioen Taverzo/Enjoy & Deploy Zoetermeer te vragen om de spelers wat tips te geven en met hen te oefenen. En ondanks de finale om het kampioenschap van zondag stond het eerste team dinsdagmiddag klaar om onze jongens wat bij te brengen aan de tafeltennistafel!

Borna Kovac uit Kroatië, Jan Zibrat uit Slowakije en Rajko Gommers uit Nederland lieten als spelers om te beginnen even zien hoe het moest. De ADO Den Haagspelers keken vol bewondering toe. Coach Martin Brinkhoff en teammanager Ruud van Graafeiland gaven uitleg en advies.

Onze jongens begonnen bij het ontvangen van de service, iets wat logisch klonk. Totdat Jan en Borna met de meest bijzondere effecten begonnen te serveren, dan bleek de bal alleen nog maar terugslaan al erg moeilijk. Het leidde tot veel hilariteit.

Leden van Taverzo kwamen meer en meer binnengedruppeld en hielpen onze spelers of verleidden ze tot een spelletje. Mike van Duinen had het zwaar met een erg jong talent van de club. Later bleek die jongen wel dagelijks te trainen, dat was ook wel zichtbaar.

De snelheid van de smash werd gemeten, er werd een dubbelspel gespeeld met de Eredivisiespelers en er werden vooral veel tips gegeven. Ook konden de spelers verschillende soorten batjes uitproberen.

Afsluitend speelden de ADO Den Haagjongens een onderlinge competitie. De einduitslag: 5e Mathias Gehrt, 4e Mike van Duinen, 3e Vito Wormgoor, 2e Michiel Kramer en 1e Aaron Meijers. Maar naar eigen zeggen zou dat morgen compleet andersom kunnen zijn.

We willen Taverzo enorm bedanken voor de geweldige middag en wensen het Eredivisieteam succes voor de strijd om de titel zondag!