News

Op maandag 28 april 2014 stond de clinic voor de ADO KIDS leden weer op het programma. En ook dit keer was het weer een succes. Vanwege de grote aantallen aanmeldingen is zelfs besloten de clinic over twee dagen te verdelen. Maandag 28 april waren de eerste honderd ADO KIDS aanwezig. Kinderen van alle leeftijden kwamen met zijn allen bijeen om er een gezellige en sportieve dag van te maken.

Rond de klok van kwart voor twee vertrokken de ADO KIDS naar het kunstgrasveld van sportcomplex De Aftrap. De kinderen hadden er erg veel zin en waren vooral benieuwd naar welke topvoetballers er dit keer zouden komen. Om 14.00 uur gingen de negen spellen van start. Niet veel later kwamen Roland Alberg, Mitchell Schet en Ricky van Haaren aan bij de clinic en dit bleef natuurlijk niet onopgemerkt. Uiteraard kreeg elk team de kans om een partijvorm met de ADO Den Haagspelers te spelen, hier werd dan ook volop van genoten.

Na bijna twee uur gevoetbald te hebben was er nog alle tijd voor handtekeningen en foto’s. De jonge voetbaltalenten liepen zo hard als zij konden op hun drie helden af om foto’s te maken en hun tenues, voetbalschoenen en ballen te laten signeren.

Nadat ieder kind was voorzien van foto’s en handtekeningen werd voor het clubhuis het winnende team bekend gemaakt. De teams waren aan elkaar gewaagd; veel teams hadden namelijk bijna het zelfde aantal punten. Het belangrijkste doel van de clinic was dat de ADO KIDS een leuke middag hadden vol plezier en sportiviteit, dit is dan ook zeker gelukt. Als beloning daarvoor ontving iedere deelnemer een medaille. Kortom, een zeer geslaagde middag!

Wij willen alle ADO KIDS, papa’s, mama’s en alle andere aanwezigen bedanken voor de leuke middag en wij hopen jullie snel weer bij een ADO KIDS activiteit te zien! Een uitgebreider verslag van de clinic is te vinden in het ADO KIDS Magazine nr. 39 dat binnenkort uitkomt!