News

De Benefietsmarathon in MCH Westeinde, ten behoeve van Bewegen tegen kanker, heeft dit jaar een recordopbrengst behaald, namelijk 30.214,64 euro. Aan het einde van de avond maakten de presentatoren Bobbi Eden en Rob Andeweg, samen met de organisatie en Robert Zwinkels en Tom Beugelsdijk, dit bekend aan alle deelnemers.

Zoals elk jaar deden er weer spelers en stafleden van ADO Den Haag mee aan de spinningmarathon. Danny Holla, Gino Coutinho, Vito Wormgoor, Aaron Meijers, Tom Beugelsdijk, Robert Zwinkels, spitsentrainer Rick Hoogendorp, fysiotherapeut Edwin Coret en verzorger Dino Nunes, allen waagden ze zich op de fiets om onder luide aanmoedigingen van de instructeur keihard te fietsen.

De jongens van Di-rect deden ook weer mee, en vele, vele particulieren en bedrijven die samen geld inzamelden voor Bewegen tegen kanker, het project van Medisch Centrum Haaglanden en ADO Den Haag dat patiënten tijdens hun behandeling begeleidt om zoveel mogelijk te bewegen.

De cheerleaders van ADO Den Haag, de ladies van United Cheers, openden de avond in de hal van Westeinde, Storky was er en ook vele ADO Den Haagstewards waren er om alle fietsers en bezoekers te helpen.

Zanger Robin zorgde voor mooie muzikale intermezzo`s, de DJ in de spinningzaal deed de boxen knallen met opzwepende muziek voor de fietsers. Het blijft bijzonder, keiharde muziek in een ziekenhuis, maar het geeft aan wat allemaal mogelijk is als de handen ineen worden geslagen voor een goed doel.

In de kraampjes in de hal kon gegeten en gedronken worden, de opbrengst van alle aankopen ging ook naar Bewegen tegen kanker.

Met deze opbrengst kunnen 40 patiënten weer goed op weg worden geholpen, of tijdens hun behandeling worden geholpen, met een begeleid beweegprogramma wat hen zal sterken. Iedereen die meegeholpen heeft aan de organisatie, en dan met name alle mensen van MCH, enorm bedankt. Door jullie zijn alle deelnemers en sponsors weer enthousiast geworden om mee te doen!