News

Storky`s Verjaardag is dit jaar ook weer mooi gevierd, namelijk met de Haagse kindjes die in het ziekenhuis verblijven. Kinderen die normaal gesproken misschien niet naar de activiteiten bij ADO Den Haag kunnen komen. Zodoende ging Storky naar het Juliana Kinderziekenhuis en MCH Westeinde met in zijn kielzog alle spelers en trainers.

En op beide locaties werden ze opgewacht door kinderen, zowel op de afdelingen als in de aula waar allerlei spelletjes klaar gezet waren.

Waar de kinderen, en ook de spelers, eerst nog wat verlegen waren, hadden ze elkaar al snel gevonden en werd er, waar mogelijk gezien de gezondheid van de kinderen, gespeeld of even gekletst.

De kinderen genoten, maar zeker ook de spelers, die hier en daar ook duidelijk onder de indruk waren van de dappere kinderen.

Bij MCH Westeinde was de ons allemaal welbekende fan Ricky Spaans ook aanwezig. Hij werd meteen bij de groepsfoto betrokken die bij aankomst voor de deur werd gemaakt.

Op de kinderafdeling zelf staan ook, naast de spelletjes in de aula, leuke dingen om te doen. Zoals tafelvoetballen. Tom Beugelsdijk en Robert Zwinkels werden uitgedaagd.

Storky kwam in het MCH een grote taart brengen en hoofdtrainer Henk Fraser gaf een gesigneerde bal aan verpleegster Esther zodat zij die een mooi plekje kon geven in het ziekenhuis. MCH en JKZ enorm bedankt voor de warme ontvangst en alle kinderen en ouders ook bedankt dat we bij jullie langs mochten komen. We hopen dat het met jullie allemaal snel beter gaat!