News

Van Arkel Gerechtsdeurwaarders Incassobureau directeur Jan Hutten en ADO Den Haag directeur Piet Jansen hebben onlangs een nieuw contract getekend.

Van Arkel Incasso en Deurwaarders stopt, vanwege andere interne keuzes, als hoofdsponsor van de jeugdopleiding van ADO Den Haag en als houder van een Business Unit. Echter houdt Van Arkel een zeer positief gevoel bij ADO Den Haag en zal daarom ook komend seizoen gebruik blijven maken van het netwerk en de hospitality mogelijkheden die de club te bieden heeft. Van Arkel neemt voortaan meerdere stoelen af in de Residentieclub.

Van Arkel staat voor daadkracht. Het bedrijf is gespecialiseerd in het incasseren van geldvorderingen, credit management en juridisch advies. Daarnaast zijn zij als gerechtsdeurwaarder gespecialiseerd in de uitvoering van ambtelijke opdrachten. Kortom; het incasso en deurwaarderskantoor ineen. Van Arkel biedt een uitstekende balans tussen slagvaardigheid en kwaliteit en maakt de belofte ‘Waardevol incasseren’ waar doordat de deskundige medewerkers werken met geavanceerde en flexibele systemen. Deze al jarenlang trouwe en grote sponsor van ADO Den Haag kan u van dienst zijn in heel Nederland. Voor meer informatie gaat u naar www.vanarkelincasso.nl.