News

Voorafgaand aan de wedstrijd ADO Den Haag – FC Groningen is ADO Den Haag een nieuwe verbintenis aangegaan met Colorworks en Everts Vastgoedonderhoud.

Fred van Hoorn (Colorworks) en Rob Everts (Everts Vastgoedonderhoud) zetten samen met ADO Den Haag directeur Piet Jansen een handtekening onder het nieuwe sponsorcontract, waarmee zij per direct een Business Unit in ons stadion gaan betreden. De nieuwe overeenkomst zal Colorworks en Everts Vastgoedonderhoud in ieder geval tot eind volgend seizoen als sponsor aan ADO Den Haag binden.

Colorworks kan u optimaal antwoord geven op vragen over drukwerk. Van grafische vormgeving, opmaak en DTP totdat het drukwerk op de deurmat staat. Colorworks luistert en denkt met u mee, zoals zij dat ook al jaren doen voor ADO Den Haag. Meer informatie vindt u op www.colorworks.nl. De Everts Groep waar Everts Vastgoed en Onderhoud onder valt, bestaat uit afzonderlijke bedrijven die elk hun eigen specialisatie hebben. Oorspronkelijk opgericht als één bedrijf in 1922, maar uitgegroeid tot een groep bedrijven met meerdere disciplines die zowel gezamenlijk als individueel inzetbaar zijn. Everts B.V. heeft zich niet alleen onderscheiden op gebied van kwaliteit en innovatie, bevestigd door het behalen van meerdere prijzen op dit gebied, maar heeft zich erop gericht het geleerde en de jarenlang opgebouwde ervaringen als erkend leerbedrijf door te geven aan de volgende generaties. Meer informatie vindt u op www.evertsvastgoedonderhoud.nl.