News

Op maandag 24 februari stond het ADO KIDS Voetbaltoernooi weer op het programma. Het is niet de eerste keer dat dit toernooi plaats vindt, de populariteit was dan ook wel te zien aan de grote opkomst. Ook dit jaar was het weer een succes, kinderen van verschillende leeftijden kwamen allen bij één om er een gezellige en vooral sportieve dag van te maken.

Rond kwart over 9 kwamen de eerste kinderen aan bij het sportcomplex ‘De Aftrap’. De kinderen hadden er erg veel zin in en waren benieuwd welke topvoetballers dit keer aanwezig zouden zijn.

Danny Holla, Vito Wormgoor, Mathias Gehrt en Danny Bakker werden even later met een warm applaus ontvangen. Al snel gingen de wedstrijden van start, want niemand wilde langer meer wachten. Na twee uur ruim te hebben gevoetbald samen met de spelers, was er nog tijd voor handtekeningen en foto’s met de grote mannen van ADO Den Haag. De jonge talenten renden zo hard als ze konden op hun vier helden af. De haast was gelukkig nergens voor nodig, want de vier ADO Den Haagspelers gingen niet eerder weg dan dat alle kinderen met hen op de foto waren geweest en ze allemaal een handtekening hadden. De kinderen liepen met blije gezichten, gesigneerde tenues, ballen en voetbalschoenen het veld af. In de kantine vond nog een prijsuitreiking plaats, waar iedere deelnemer een medaille in ontvangst mocht nemen. Het belangrijkste doel van dit toernooi was, dat de ADO KIDS een leuke ochtend hadden vol plezier en sportiviteit en dit gebeurde dan ook. Kortom, een zeer geslaagde dag!

Wij willen alle ADO KIDS, papa’s, mama’s en alle andere aanwezigen bedanken voor de leuke dag en wij hopen jullie in de toekomst weer te zien! Een uitgebreider verslag van het ADO KIDS Voetbaltoernooi is te vinden in het ADO KIDS Magazine nr. 38 dat binnenkort uitkomt!