News

Helaas wordt het voetbal de laatste jaren nogal eens ontsierd door negatieve incidenten in en rondom het veld. Vanuit die gedachte en de rol van de aanvoerder hierbij, hebben een aantal oud-internationals, waaronder Ruud Gullit en Aron Winter, ‘De Aanvoerders’ opgericht.

Wat is ‘De Aanvoerders’? ‘De Aanvoerders’ is een verbond van prof- en amateurvoetballers die staan voor de schoonheid van het spel. Deze groep is het positieve tegengeluid op de negatieve incidenten in het voetbal. Deze beweging maakt iedereen in het voetbal bewust dat de kern van het voetbal draait om plezier en respect en dat iedereen hierin een verantwoordelijkheid heeft. Danny Holla is een aanvoerder! Ook Danny Holla is een echte aanvoerder, die precies weet waar het om draait bij dit mooie spelletje. Danny wil graag alle aanvoerders uit Den Haag en omgeving oproepen om zich ook aan te sluiten bij De Aanvoerders.

Sluit je aan! Danny roept alle voetballiefhebbers uit de regio Haaglanden e.o. om zich aan te sluiten bij De Aanvoerders. Iedereen die zich aanmeldt ontvangt een gratis aanvoerdersband! Ook krijgen de eerste 100 aanmelders vrijkaarten voor de wedstrijd ADO Den Haag – NAC Breda op 1 maart 2014. Sluit je nu aan via www.aanvoerders.nl. Dit is een gezamenlijk initiatief van ADO Den Haag (in de Maatschappij) en De Aanvoerders.