News

De traditionele Nieuwjaarsreceptie van ADO Den Haag voor al haar zakelijke relaties stond dinsdagmiddag weer op het programma. Dit keer werd er gekozen voor een andere opzet dan voorgaande jaren. Geen lange speeches, maar een stamtafel met ADO Den Haaggasten die ondervraagd werden door niemand minder dan Kees Jansma.

Dat concept viel in goede aarde. Net als de openingsfilm, de terugblik op 2013, waarmee begonnen werd. En de hoogtepunten die tussendoor getoond werd, zoals de fenomenale goal van Mike van Duinen tegen FC Twente met het zowat legendarische commentaar van Radio West erbij. Jansma kreeg als eerste aan tafel Piet Jansen, Henk Jagersma, Maurice Steijn en Sarina Wiegman. Dus de directie, RvC en onze hoofdtrainers. En de voorlichter van Oranje nam geen blad voor de mond in zijn vraagstelling, wat tot een lekker gesprek leidde en vaak tot gelach in de zaal.

Tussendoor speelde de band Sounds Perfect, die een relaxte sfeer neerzette met hun layed back muziek. Zangeres Nora, o.a. bekend van The Voice, liet zich van haar beste kant zien. In de tweede ronde kreeg Jansma spelers aan tafel, uit alle geledingen van de club. Dus Tom Beugelsdijk en Mike van Duinen uit de mannenselectie, Lucienne Reichardt en Kitty Susan uit het vrouwenteam en Kees van Lindert uit de jeugdopleiding en wel uit het team van Onder 12. Maar Kees en Kees konden het prima met elkaar vinden, de jongste van de twee bleek geen moeite te hebben met het spreken voor een volle zaal.

Een volle Residentieclub, veel gesprekken tussen sponsors, spelers en andere relaties en leuk amusement op het podium, al met al een prima start van het nieuwe jaar.