News

Zondagmorgen werd er, in een Hollands zonnetje, getraind in het Kyocera Stadion. Na de stevige pastalunch, want het zou nog een lange dag worden, vertrok de ploeg (31 spelers maar liefst, waaronder 5 talenten uit de jeugdopleiding) richting Rotterdam The Hague Airport.

Het inchecken van de grote materiaalkisten die altijd mee moeten voor alle trainingskleding- en spullen, medische benodigdheden enz enz, is altijd de grootste onderneming van een trainingskamp, maar dat liep behoorlijk voorspoedig. Het team werd door chauffeur Rene naar het vliegveld gebracht en binnen een half uurtje was alles en iedereen ingecheckt. Tijd voor een bakje koffie dus nog even, of een watertje.

Boarden bij Rotterdam The Hague Airport is altijd zo gepiept, de vlucht vertrok dan ook keurig op tijd met aan boord de hele ADO Den Haag equipe en de meegereisde pers.

De een leest een boek, de ander kletst wat, of luistert naar een muziekje, of doet een dutje, even ruim 2,5 uur in het vliegtuig met z`n allen.

En dan wachten op alle materialen, weer inladen en naar het hotel. Al voor de vierde keer op hetzelfde vertrouwde plekje, waar het vriendelijke personeel de ploeg al opwachtte. Tegen 22.00 uur werd er nog wat gegeten en vertrokken de spelers naar hun kamer om te slapen, de trainingsweek in Spanje is begonnen! Morgen komen de sponsors ook aan, u leest hier elke dag wat er gebeurt tijdens dit trainingskamp en uiteraard kunt u het ook volgen via Twitter en Instagram!