News

De loting voor de kwart- en halve finales van de Netwerkcup voor D en E pupillen werd op zaterdag 14 december in het Kyocera Stadion gehouden voor aanvang van de wedstrijd ADO Den Haag - RKC Waalwijk. De loting werd o.a. door ADO Den Haag icoon Lex Schoenmaker verricht. Ook oud ADO Den Haag speler Rick Hoogendorp was aanwezig om zijn bijdrage te leveren door uit te leggen wat er allemaal nodig is om de top halen.

De deelnemende teams werden vertegenwoordigd door hun trainers en aanvoerders. De loting bepaalde de wedstrijden in de kwart- en halve finales. De Ooievaar in het hoofdgebouw van het Kyocera stadion was bomvol en alle trainers en aanvoerders wachtte de loting in spanning af. De aanvoerders van Laakkwartier en ADO Den Haag O13 mochten de ballen één voor één uit de schaal pakken tijdens de loting.

Nadat alle teams wisten tegen wie zij moesten voetballen konden alle aanwezigen nog even een drankje doen en met elkaar bijpraten over de loting, alvorens naar de tribune te gaan voor de wedstrijd ADO Den Haag - RKC Waalwijk. Tijdens de loting heerste er een gezellig en ontspannen sfeer. ADO Den Haag wil dan ook alle aanwezigen bedanken voor hun komst. De Finaledag is op zondag 23 maart 2014 in het Kyocera Stadion!

Loting wedstrijden E-Pupillen 7x7 Kwartfinales te spelen in de maand februari 2014: W1: hsv Escamp – DoCoS W2: Forum Sport – RKAVV W3: Ter Leede – Verburch W4: DSO – Laakkwartier De halve finales te spelen in de eerste/tweede week van maart 2014: Winnaar W4 – Winnaar W1 Winnaar W2 – Winnaar W3 Loting E-Pupillen 9*9 W1: Den Hoorn - HVV W2: Foreholte - Wilhelmus Loting D-Pupillen Kwartfinales te spelen in de maand februari 2014: W1: Verburch - RKDEO W2: ADO Den Haag < 12 – Forum Sport W3: DSO -GDA W4: Foreholte – ADO Den Haag <13 De halve finales te spelen in de eerste/tweede week van maart 2014: Winnaar W1 – Winnaar W2 Winnaar W3 – Winnaar W4