News

Aanstaande zaterdag speelt ADO Den Haag de thuiswedstrijd tegen Feyenoord. Deze wedstrijd staat altijd garant voor Strijd, Passie, Haagse Bluf en Sfeer in het Kyocera Stadion. Op de wedstrijddag zal de stadionkassa vanaf 16:45 uur geopend zijn. Voor de wedstrijd tegen Feyenoord geldt een 2 op 1 Club Cardverplichting. De verkoop aan de stadionkassa is dan ook alleen bedoeld voor supporters met een Seizoen Club Card of Club Card.

2 op 1 Club Cardverplichting Voor het thuisduel tegen Feyenoord mag ADO Den Haag elke Club Cardhouder 2 kaarten verkopen. Ook Seizoen Club Cardhouders krijgen de mogelijkheid om 2 extra kaarten te kopen voor deze wedstrijd en andere supporters van ADO Den Haag mee te nemen! Seizoen Club Cardhouders krijgen 10% korting op het kopen van extra kaarten. Dit geldt wel alleen via E-ticketing. De kaartverkoop voor ADO Den Haag - Feyenoord loopt via E-ticketing, Ticketbox en de Stadionkassa! Voor het kopen van kaarten voor de wedstrijd tegen Feyenoord is een Club Card verplicht. Mocht u deze wedstrijd dus willen bezoeken moet u in het bezit zijn van een Club Card of iemand kennen met een Club Card die voor u een kaartje kan kopen. Klik hier voor meer informatie over het aanschaffen van een ADO Den Haag Club Card Klik hier voor een prijsoverzicht en bestel uw kaart(en) voor Feyenoord thuis simpel en snel online via E-ticketing!

Voorafgaand aan de wedstrijd geven De Kraaien een miniconcert De bekende Haagse rapformatie De Kraaien zal voorafgaand aan de wedstrijd van ADO Den Haag - Feyenoord op zaterdag 25 januari aanstaande op het veld een miniconcert geven. De Kraaien braken in 2012 door met het nummer `Ik vind je lekker`. Om voor de wedstrijd tegen Feyenoord goed in de sfeer te komen zullen ze het publiek voor de wedstrijd op hun eigen wijze opzwepen en dat belooft bij De Kraaien altijd een mooi spektakel! Koop dus snel je kaarten voor de wedstrijd tegen Feyenoord, Support Our Team en geniet ook nog eens van een geweldig miniconcert! Ook adviseren wij alle supporters die kaarten voor de wedstrijd in bezit hebben, om op tijd naar het stadion te komen om het optreden van De Kraaien niet te missen. Het miniconcert zal rond 18:15 uur beginnen. Zie hieronder de videoclip van `Ik vind je lekker` van De Kraaien