News

Met de feestdagen weer in aantocht is de officiële Fanshop van ADO Den Haag de komende maanden de perfecte plek om uw familie en/of vrienden blij te maken met de mooiste ADO Den Haag gadgets. Speciaal voor deze maanden heeft de Fanshop een leuke actie lopen.

Iedere supporter krijgt namelijk in de maanden november, december en januari bij besteding van iedere €15,- in de officiële Fanshop in het Kyocera Stadion een gratis lot waarmee men kans maakt op een unieke elektrische ADO Den Haag scooter. Begin februari 2014 wordt de winnaar van de scooter bekend gemaakt! De scooter-actie geldt alleen in de officiële Fanshop in het Kyocera Stadion. Bij iedere besteding van €15,- krijgt u een lot, waarmee u kans maakt op de scooter. Koopt u dus bijvoorbeeld voor €30,- aan artikelen, dan ontvangt u twee loten. Bij besteding van €45,- krijgt u drie loten etcetera. Kom de komende maanden dus naar onze Fanshop in het Kyocera Stadion en misschien rijdt u wel in februari op deze unieke ADO Den Haag scooter!


Nu tijdelijk GEEN verzendkosten in de online Fanshop! De scooter-actie geldt alleen in de officiële Fanshop in het Kyocera Stadion, maar het is de komende tijd ook heel erg aantrekkelijk om al uw ADO Den Haag gadgets online te kopen. U betaalt namelijk nu tijdelijk GEEN verzend- en administratiekosten in de online Fanshop van ADO Den Haag! Neemt u dus gerust eens een kijkje in onze online Fanshop via www.adodenhaag.nl/fanshop