News

Maandag 21 oktober stond het jaarlijkse voetbaltoernooi weer op het programma voor de ADO KIDS. De eerste groep kinderen was op deze herfstvakantiedag aan de beurt om het toernooi te spelen. De volgende groep kinderen zal in de voorjaarsvakantie aan dit toernooi meedoen. Het weertje was wel in het voordeel van de spelers, het bleef droog en het was niet al te koud. Alle spelers en ouders waren ook netjes ruim op tijd in het Zuiderpark. Om 10 uur begon het toernooi en een aantal ADO Den Haagspelers waren er natuurlijk ook bij. De eerste speler die in het Zuiderpark aankwam was Tom Beugelsdijk, die werd dan ook met een warm applaus ontvangen.

Verder waren ook Roland Alberg, Mathias Gehrt en Jerson Cabral aanwezig om met de kinderen mee te voetballen. De jonge spelers die hadden er zin in en konden niet wachten tot ze mochten voetballen. Dat lieten ze ook merken door wat ongeduldig te polsen: ”Gaan we nou al beginnen?”.

Om stipt 10 uur begonnen dan ook de eerste wedstrijden. Ook de ouders waren positief betrokken bij het voetbal, sommigen stonden de spelertjes te coachen en natuurlijk ook heel veel foto’s aan het maken. Het belangrijkste doel van dit toernooi was plezier maken en dat gebeurde dan ook. Het maakte niet uit of de spelertjes bij hun club in de 1e of 6e klasse spelen. De spelers, ouders en de mensen van de organisatie hebben zich prima vermaakt.

Een uitgebreider verslag van dit toernooi vindt u in het komende ADO Kids Magazine! Voor meer foto’s klik dan op de link hieronder. Fotoseries