News

In Restaurant Gina in Leidschendam werd gisteravond een heerlijke Business BBQ gehouden, georganiseerd door ADO Den Haagsponsor Rene Bogaart van BIG-horeca. Met het prachtige weer, lekker eten en enorme gastvrijheid was dit gisteravond de place te be voor ondernemend Haaglanden.

ADO Den Haag kreeg de kans zichzelf tijdens dit event te promoten. Zodoende waren er drie accountmanagers van de commerciële afdeling aanwezig en stond er een kraampje met informatie over de club.

Op het watertje naast de mooie horecagelegenheid stond de ADO Den Haag Gatengoal. Maurice Steijn, Lex Schoenmaker sr. en Robert Zwinkels gaven het goede voorbeeld en gedurende de hele avond konden aanwezigen een poging wagen en leuke prijzen winnen.

Ook werden er lootjes verkocht voor het goede doel, Hospice Het Vliethuys. Voor de hieraan gekoppelde loterij had ook ADO Den Haag prijzen beschikbaar gesteld: - gesigneerde bal - gesigneerd shirt - 10x 2 Businessclub kaarten -Hoofdprijs: 2x Residentieclub kaarten en minuut LED voor winnende bedrijf (Sandedruk uit Nootdorp won deze hoofdprijs!).

Restaurant Gina De naam ‘Gina’ staat voor Italiaanse passie en klassieke schoonheid. Vernoemd naar de Italiaanse actrice Gina Lollobrigida, die grootse bekendheid kreeg door haar rollen in vele filmklassiekers.Gina is een restaurant met een klassieke uitstraling, maar wel een eigentijds concept. Vernieuwend, uitgebreid, verfijnd en lekker!