News

ADO Den Haag organiseert deze zomer uiteraard weer haar Open Dag en wel op zaterdag 13 juli. Rondom het Kyocera stadion zal het weer vol staan met attracties voor de kinderen, terrassen en winkeltjes. De Open Dag start om 10.30 uur.

Om 12.30 uur start de oefenwedstrijd tegen Swansea City AFC. Dit duel zal in het stadion plaatsvinden. Kaarten hiervoor kosten 10 euro, voor Seizoen Club Cardhouders kosten kaarten 5 euro. Elke Seizoen Club Cardhouder kan 1 kaart voor 5 euro aanschaffen. De Haaglandentribune gaat in eerste instantie open en zodra die uitverkocht raakt worden er ook kaarten voor de overige tribunes verkocht.

Na de wedstrijd rusten de spelers even uit en dan start de spelerspresentatie, eerst met alle jeugdelftallen en dan de mannen- en vrouwenselectie. Aansluitend gaan de spelers naar de Businessclub alwaar de handtekeningensessie start. Iedereen die wil kan met alle spelers en trainers op de foto en kan een handtekening scoren!

Om in de sfeer te komen, de fotoserie van de Open Dag van 2012: Fotoserie Open Dag 2012 Kaarten voor ADO Den Haag - Swansea City bestellen? Klik hier voor de kaartverkoop