News

Woensdagmiddag 24 april vond de kick-off van ADO Den Haag Skills & School on Tour plaats. ADO Den Haag Skills & School on Tour is een unieke Verlengde Schooldag cursus die als doel heeft kinderen te ondersteunen in de ontwikkeling van hun sociaal-emotionele vaardigheden. Daarnaast staat binnen de cursus het vergroten van het zelfvertrouwen, leren samenwerken en het stimuleren van respect voor elkaar centraal. Maar natuurlijk wordt er ook heel veel voetbal gespeeld!

Mike van Duinen en Dico Koppers ondertekenden in de Haagse Sporttuin Schilderswijk bij basisschool Het Startpunt de contracten met de kinderen en gingen met de groep en de trainers op de foto. Daarna begon de les over respect, sportiviteit en gedrag. Dankzij de bijdrage van partners Rabobank Stimuleringsfonds, Azivo, Haag Wonen, Vestia en TalentenTuinen (ontwikkeling lesprogramma) is het nieuwe project opgezet voor jongens en meisjes uit groep 5 en 6 van basisscholen in de regio Haaglanden.

ADO Den Haag in de Maatschappij ADO Den Haag in de Maatschappij wil samen met haar maatschappelijk partners bijdragen aan sportieve en respectvolle jongeren, toekomstperspectief bieden aan en de gezondheid bevorderen van inwoners van de regio Haaglanden, en mensen dichter bij elkaar brengen. Om deze missie te laten slagen worden onder de vlag van de stichting projecten uitgevoerd waar het voetbalbedrijf met haar spelers, staf, medewerkers en haar stadion aan bijdraagt.