News

Op vrijdag 16 november werd in het Kyocera stadion het contract getekend met Ziegler Nederland BV, behorend tot de Ziegler Group. Ziegler zal de rest van dit seizoen de broeksponsor zijn van ADO Den Haag, met een optie voor nog een jaar. De directie en medewerkers van ADO Den Haag zijn erg trots dat er weer een groot internationaal bedrijf zich verbonden heeft aan ADO Den Haag. Vanaf zaterdag zal de selectie van ADO Den Haag al spelen met het bedrijfslogo van Ziegler op de broekjes van het wedstrijdtenue.

Namens Ziegler Nederland BV zullen financieel directeur John Dolman en algemeen directeur Willem Lodder aanwezig zijn bij de ondertekening, namens ADO Den Haag is Justin Goetzee, commercieel directeur van de partij. Willem Lodder: “Dit is niet alleen mooi vanwege de kleurencombinatie, maar ADO en wij hebben ook dezelfde doelstellingen. Net als ADO Den Haag gaat ook Ziegler Nederland B.V. voor het linkerrijtje.” Justin Goetzee: “Het is mooi dat we met Ziegler Nederland B.V. weer een internationaal bedrijf aan ADO Den Haag hebben kunnen binden. Na het eerste gesprek hebben we gemerkt dat beide partijen qua mentaliteit goed bij elkaar passen”. Maandag kunt u in ADO TV een reportage zien van het tekenmoment.

Wat is Ziegler Group precies voor bedrijf? ZIEGLER : LOGISTIEKE EN MULTIMODALE OPERATOR BINNEN HANDBEREIK Met zijn meer dan 3545 medewerkers, 175 vestigingen, 930.000 m² magazijnoppervlakte en een facturatiecijfer van 1,488 miljard € (2011), behoort ZIEGLER Group tot de Europese leaders op het gebied van multimodaal transport (baanvracht, luchtvracht, zeevracht) en logistiek. Naast de Benelux, heeft ZIEGLER zich eveneens gevestigd in Frankrijk, Zwitserland, Groot-Brittannië, Ierland, Griekenland, Turkije, Polen evenals in Marokko, in Tunesië, China en in de Republiek Zuid-Afrika. Buiten zijn vestigingen, kan ZIEGLER u de WERELD bieden dankzij een krachtig netwerk van exclusieve agenten die de know-how van de Group wereldwijd verspreiden. ZIEGLER dankt zijn kracht vooral aan de samenhorigheid die bestaat tussen de bedrijven en de bijzonder samenhangende prestaties die geleverd worden. De Groep stelt een globale offerte voor die de integraliteit van de logistieke keten omvat. Voor meer informatie: www.ziegler-nederland.nl