News

Zondagmiddag was de middag van de debuterende Tommie Beugelsdijk, met zijn goal deed hij menig Haags hart sneller kloppen. En rondom de wedstrijd was het de dag van een andere Hagenaar in hart en nieren, Lex Schoenmaker. Hij bekeek de wedstrijd met een grote groep oud-spelers samen en zag tot zijn grote verrassing dat de Familietribune voortaan de Lex Schoenmaker Tribune gaat heten.

Maar liefst 150 mensen waren aanwezig op de oud-spelers reünie in de businessclub van het Kyocera stadion zondagmorgen. Met Lex Schoenmaker als het stralende middelpunt. Hij werd geïnterviewd door kranten en tv, iedereen kwam een praatje bij hem maken, zijn familie was erbij, hij genoot zichtbaar.

De gehele groep spelers kwam naar het veld om gezamenlijk een ronde te lopen om het veld, langs alle tribunes. Lex Schoenmaker schudde overal handen, maakte een praatje met alle bekenden op het veld, hij wist toen nog niet wat er een paar minuten later zou gaan gebeuren.

Aad Kila bleef samen met Lex achter op het veld en toen ze werden gevraagd mee te lopen naar de Familietribune keek hij wel even een beetje vreemd op. Maar goed, hij liet de grote groep doorlopen naar de Eretribune en ging naar de linkerhoek. Net daarvoorwas Storky daar uit de mast geabseild, met een cadeautje in zijn hand.

Aad Kila onthulde het namens alle oud-spelers en iedereen die bij onze club hoort: de Familietribune zal vanaf nu door het leven gaan als de Lex Schoenmaker Tribune! Storky gaf als bewijs de eerste entreekaart aan Lex, zodat hij kon zien hoe de kaartjes voor deze tribune er voortaan uit gaan zien. Lex Schoenmaker, ons icoon, was zichtbaar geraakt en heeft inmiddels iedereen die bij deze voor hem geheime actie betrokken is geweest al meermalen bedankt. Lex is trots op zijn tribune en wij zijn trots op hem!