News

Zondag 16 september gaat de geschiedenisboeken in als de dag dat Quick F1 het Netwerk Jeugdvoetbal Haaglanden Toernooi voor F1 teams won. Op het complex van de prima gastheer Forum Sport bonden 18 Netwerkclubs met elkaar de strijd aan om de begeerde Wisselbokaal.

Nadat er in de ochtend eerst in poules van 4 de eerste schiftingen werden aangebracht vocht men na de lunch in 4 finale poules waarbij de krachten van de diverse clubs in deze poules niet ver uit elkaar lagen. Quick F1 kon zich uiteindelijk tot winnaar laten kronen van dit zeer geslaagde toernooi. Zij lieten DSO, HVV, Wilhelmus en HBS in de finalepoule zien dat zijn deze keer echt de beste waren. Echter was iedereen winnaar, daar elke speler een echt ADO Den Haag vaan als aandenken mocht ontvangen en elke club kreeg als aandenken een mooie netwerkbeker.

De prijsuitreiking werd gedaan door één van de grootste ADO Den Haag talenten, Giovanni Korte. Giovanni heeft vorig jaar enorm furore gemaakt door als speler van ADO Den Haag A1 topscorer van Nederland te worden van de Eerste Divisie. Giovanni is nu contractspeler en traint met BVO 1 mee. Het volgende Netwerktoernooi staat ook al weer voor de deur, dat staat gepland op zondag 7 oktober op het complex van RKAVV. Dit zal een toernooi zijn voor E-teams.