News

Vanaf vandaag is het assortiment van de ADO Den Haag Fanshop uitgebreid met vier nieuwe artikelen. Voor de vrouwen zijn er twee nieuwe items beschikbaar, voor de heren een regenjack en voor de échte liefhebbers de klassieke Derbystar ADO Den Haag-bal.

In samenwerking met Derbystar presenteert ADO Den Haag dit prachtige collectors item. De Eredivisie Historybal van Derbystar speciaal gemaakt in ADO Den Haag stijl, compleet met veter en historische feiten in het leder gedrukt. Deze klassieke ADO Den Haag-bal is vanaf nu verkrijgbaar in de ADO Den Haag Fanshop en kost € 32,50.

Voor de vrouwen hebben we er weer twee nieuwe artikelen bij: Dit Errea Vest Women Grijs is vanaf nu voor maar € 32,50 te koop in de ADO Den Haag Fanshop.

Daarnaast hebben we het Errea Shirt Woman Grey toegevoegd aan onze vrouwen collectie. Dit shirt is vanaf nu verkrijgbaar in de ADO Den Haag Fanshop voor € 24,00.

De komende maanden kunt u met dit Errea Rainjacket player gerust naar buiten. Deze heren regenjack is voor maar € 29,95 te verkrijgen in de ADO Den Haag Fanshop.