News

Het Supersterren Sportspektakel van TV West is een vrolijke zomercompetitie waarin zes teams van topsporters op een, soms ludiek, spelcircuit strijden om een grote beker en eeuwige roem. Dit jaar staat onder meer het vrouwenteam van ADO Den Haag aan de start. De vierde editie van het Supersterren Sportspektakel is vanaf zaterdag 7 juli te zien op TV West.

De teams nemen deel aan verschillende activiteiten, van allerlei behendigheidsspelletjes tot en met oud-Hollands tobbetjesteken. De afgelopen seizoenen was het vrolijke spektakel één van de best bekeken zomerprogramma`s van TV West. Deze vierde editie heeft als decor het prachtige Valkenburg.

De deelnemers Ook voor deze vierde editie van de zomercompetitie wist TV West-presentator Krijn Schuitemaker een bijzonder deelnemersveld te strikken: De vrouwen van ADO Den Haag pakten het afgelopen seizoen de dubbel (landskampioen en de beker) op het voetbalveld en zijn ook nu gebrand op een overwinning. Atletiekvereniging Olympus`70, de winnaars van vorig jaar. De atleten keren terug met een topteam om hun titel te verdedigen. Een team van topcurlers begeeft zich op glad ijs, want tijdens het Supersterren Sportspektakel komen ze (hopelijk) tijdens zomerse temperaturen in actie. De boogschutters van Attila uit Oegstgeest gaan normaal gesproken recht op hun doel af en halen in deze zomercompetitie ook alles uit de kast om te scoren. Rugbytoppers. Op het veld hebben ze zich al lang bewezen, reken maar dat deze bijzondere selectie van rugby`ers (inclusief prominenten) topfit bij het eerste onderdeel van het spektakel verschijnt. Rolhockeyers uit Den Haag hebben bij het sportspektakel niets aan hun rolschaatsen, maar laten natuurlijk wel zien dat ze ook zonder dit cruciale onderdeel van hun spel goed uit de voeten kunnen. Jaap van der Kooy uit Zoeterwoude is tijdens het Supersterren Sportspektakel weer actief als hoofdscheidsrechter. Van der Kooy is op zijn rallymotor bijna jaarlijks deelnemer van de Dakar-rally. Uitzendtijden Het Supersterren Sportspektakel wordt gepresenteerd door Krijn Schuitemaker en is op de zaterdagen 7, 14, 21 en 28 juli en 4 augustus 2012 om 17.30, 19.30 en vervolgens elk uur te zien op TV West. Meer informatie vindt u op www.omroepwest.nl.