ADO Den Haag onder 21 heeft een ongelukkige nederlaag geleden tegen Quick. Op Nieuw Hanenburg won Quick met 2-1. Quick - ADO Den Haag was een wedstrijd van 2 voetballende ploegen die tot de 35e minuut weinig hoogtepunten kende. In de 37e minuut was de eerste goede aanval van ADO Den Haag. Glenn Boon gaf een goede voorzet die helaas net niet ingekopt kon worden door Serano van der Hurk. Helaas scoorde Quick in de volgende aanval wel via ex ADO Den Haag speler Kai van Hese de 1-0. ADO Den Haag toonde karakter en ging via een goal in de 40e minuut van Serano van der Hurk rusten met een 1-1 stand. In de 2e helft begon ADO Den Haag goed, maar het was Quick dat in de 60e minuut de stand op 2-1 bracht via een ouderwetse scrimmage. Met 2 verse krachten probeerde ADO Den Haag de thuisclub toch nog het laatste kwartier onder druk te zetten en de gelijkmaker te produceren. ADO Den Haag kreeg een groot aantal kansen, maar het lukte niet om gelijk te maken. In blessuretijd kreeg ADO Den Haag de uitgelezen mogelijkheid op de gelijkmaker via een strafschop wegens vasthouden, maar helaas miste Serghinio Hijnes de oplegde kans door de strafschop te missen. Door deze nederlaag heeft ADO Den Haag de kans op de nacompetitie niet meer in eigen hand en is het volgende week afhankelijk van de uitslagen van Velo en Quick. ADO Den Haag dient dan wel zelf de thuiswedstrijd tegen Pancratius te winnen.