News

Het laatste duel van het seizoen gaat altijd gepaard met de nodige randzaken. Zo was er uiteraard de verkiezing voor de speler van het jaar, de meest talentvolle speler en de topscorer namens Business to Business ADO Den Haag. Voorafgaand aan het duel werd er door alle aanwezigen in het stadion een minuut lang geklapt voor alle supporters die ons dit seizoen ontvallen zijn, een waar kippenvelmoment.

Voor de wedstrijd begon werden de dames van ADO Den Haag gehuldigd vanwege het behaalde kampioenschap in de Eredivsie Vrouwen. De dames liepen een ereronde langs het veld, onder luid applaus van alle aanwezigen. Zondag 27 mei kunnen de vrouwen zelfs de dubbel pakken door in de finale van de KNVB-beker te winnen van VVV-Venlo.

Er was nog een andere gebeurtenis die de middag opfleurde. Clubicoon Lex Schoenmaker kreeg het eerste exemplaar van het boek `Een leven lang Lex, baas over de bal` uitgereikt. Martin van Zaanen heeft een boek geschreven over de Haagse voetballer van weleer. Het boek is vanaf aanstaande woensdag te koop in de ADO Den Haag Fanshop. De signeersessie is op woensdag 9 mei om 14.00 uur in de ADO Den Haag Fanshop. Het literaire werk kost EU 7,95 en is het startsein van een serie boekjes in de ADO Den Haag Bibliotheek.

Mike van Duinen werd na de wedstrijd verkozen tot meest talentvolle voetballer van het jaar.

Lex Immers werd met zijn twee doelpunten van vanmiddag clubtopscorer en zette zijn productie op een totaal van acht treffers.

Sluitpost Gino Coutinho werd verkozen tot speler van het jaar. Coutinho bleek dit seizoen de meest constante factor binnen de Haagse gelederen.

De jongens van ADO Den Haag D1 werden in de rust gehuldigd door Rick Hoogendorp. De jongens zijn namelijk eerste geworden in de Z@ppsport latjetrap competitie.