News

In mei (25, 26 en 27) komt het ADO Den Haag Internationale Jeugdtoernooi er weer aan en wel voor de 59e keer. Het zal tevens een afscheid zijn van complex De Aftrap in het Zuiderpark. In de aanloop naar het toernooi blikken we de komende tijd terug naar voorgaande edities met spelers en trainers die het toernooi van dichtbij hebben meegemaakt.

In deze vierde editie blikt Daryl Janmaat terug naar het toernooi van 2006, het jeugdteam van ADO Den Haag nam het op tegen grote namen, een onvergetelijke ervaring volgens Janmaat.

"Het is alweer 6 jaar geleden dat ik meedeed. We hadden een prachtige toornooibezetting: Juventus, Westham United, Cruzeiro en Arsenal waren onder andere aanwezig. Dit zijn natuurlijk flinke namen. Ik weet nog goed dat we in de eerste wedstrijd tegen Juventus moesten en deze wedstrijd met 0-1 verloren. We keken echt uit naar deze wedstrijd en dit was voor ons dan ook echt onwijs gaaf, vooral omdat we maar net aan verloren tegen zo`n grootmacht. Tegen West Ham United speelden we nog wel gelijk. Uiteindelijk vlogen we eruit tegen Cruzeiro, dat uiteindelijk ook het toernooi won. Ik speelde toen samen met onder andere John Verhoek, Kai van Hese en Mike de Geer."