Op een stralend sportpark in het Zuiderpark stond zondag de wedstrijd van ADO Den Haag Onder 21 tegen VUC 1 op het programma. De laatste 2 wedstrijden werden gewonnen door de thuisploeg en ook zondag lukte het weer.

ADO Den Haag en VUC schotelde het publiek een slechte, maar wel een spannende wedstrijd voor. Het spel was van beide partijen niet goed en dit resulteerde in veel fouten over en weer. Ook de vele kansen bleven uit. Na een klein kwartier spelen was de eerste speldenprik van ADO Den Haag. Kevin Schutte mocht koppen uit een corner maar deze werd gestopt door de doelman van VUC. Tien minuten later was er wel een flitsende aanval van ADO Den Haag. Na een scherpe voorzet van Serano v/d Hurk wist Steven Sanchez Angulo met een volley de lat te raken. Ook VUC kwam er zo nu en dan gevaarlijk uit. In de 38ste minuut dacht men zelfs te scoren maar werd afgekeurd wegens buitenspel. Zo gingen beide ploegen dus met 0-0 de kleedkamer in. Vlak na rust kreeg VUC de eerste echte kans. Vanuit een voorzet kon worden ingekopt door de verdediger van VUC maar via Andre Ntambue belandde de bal net naast het doel. Na een klein uurtje spelen kreeg ADO Den Haag een vrije trap die werd genomen door Justin Lopes maar de doelman redde bekwaam. In de 64e minuut werd de score geopend. Na een schitterende steekpass van Kevin Schutte op Andre Ntambue kon hij de doelman passeren en koelbloedig binnen schieten. VUC ging op zoek naar de gelijkmaker en vond deze bijna in de 81e minuut. Een goede actie en een knap schot belandde echter op de paal. ADO Den Haag hield vervolgens stand en wist dus de 3e overwinning op rij binnen te slepen. Opstelling: Mike ten Kroode, Glenn Boon, Peter Korteling, Kevin Schutte (79e Ricardo Samoender), Justin Lopes, Diederick Hoogerwaard, Serano v/d Hurk (90e Caglar Atis), Dylan de Braal, Steven Sanchez Angulo, Guy Muller, Andre Ntambue