ADO Den Haag onder 19 behaalde een ruime 7-0 overwinning op Quick Boys A1 en werd weer alleen koploper in de 1e divisie A jeugd. ADO Den Haag onder 17 behaalde een zwaar bevochten punt tegen Sparta B1 en ADO Den Haag onder 16 won verdiend van Barendrecht B1. ADO Den Haag onder 15 gaf een 2-0 voorsprong weg tegen FC Groningen C1 en speelde gelijk en ADO Den Haag onder 14 won ruim verdiend van FC Volendam C2. ADO Den Haag onder 13 stelde teleur door te verliezen van Zeeburgia D1 en ADO Den Haag onder 12 behaalde een leuke oefenzege op Oliveo D1. ADO Den Haag onder 11 tenslotte verloor met 4-2 van BMT D1. Hieronder de verslagen van de gespeelde competitiewedstrijden:

Quick Boys A1 – ADO Den Haag onder 19 0 – 7 ADO Den Haag onder 19 kreeg vandaag de kans om revanche te nemen op Quick Boys A1 voor het teleurstellende gelijke spel van vorige week. ADO Den Haag onder 19 begon uitstekend en al na 4 minuten scoorde Papito Merencia de 0-1. Hierna bleef ADO Den Haag de betere ploeg en halverwege de 1e helft kwam ADO Den Haag op 0-2 via een eigen doelpunt. Nog voor de rust kwam ADO Den Haag op een 0-3 voorsprogn via een doelpunt van Thierry Monteny. Na de rust ging ADO Den Haag vrolijk verder met scoren en Tomas Tavilla scoorde in de 60e minuut de 0-4. Aanvoerder Aleksander Bjelica scoorde in de 70e minuut de 0-5 en Mailison Lima Duerte Lopes en Jorn van Lunteren brachten de 0-7 eindstand op het bord. Een uitstekend resultaat van ADO Den Haag dat nog beter werd nadat bekend werd dat concurrent Vitesse/AGOVV A1 met 4-2 had verloren van FC Volendam A1 en ADO Den Haag A1 weer alleen koploper is in de Eerste Divisie A jeugd. Opstelling: Mike ten Kroode, Mike van Toor (65e Mike Tros), Robin Buwalda, Alexander Bjelica, Jordy van der Winden, Thierry Monteny (46e Giovanni Korte / 74e Abas al Tamimy), Remco van Wingerden (65e Mart Spierdijk), Jorn van Lunteren, Mitchel de Vlugt (Mailison Lima Duerte Lopes), Papito Merencia en Tomas Tavilla ADO Den Haag onder 17 – Sparta R. B1 2 – 2 Vandaag konden de jonge ooievaars van ADO Den Haag Onder 17 laten zien dat de 3-0 overwinning van een week eerder op PSV geen toevalstreffer is geweest. Sparta kwam vandaag naar De Aftrap met de wetenschap dat de eerste wedstrijd door ADO Den Haag in de laatste minuut werd gewonnen. Nu was het in de eerste minuut dat ADO Den Haag de score kon openen. Na goed doorzetten van Tom van Veen kwam Calvin Valies plotseling in scoringspositie maar zijn schot ging voorlangs. Sparta antwoordde al na 3 minuten maar de lob over, de wederom sterk keepende, Maarten van der Want ging naast de goal. In de 14 minuut opende ADO Den Haag dan toch de score. Na een ingooi van Rodney van der Meijs was het Calvin Valies die uiteindelijk de bal in het Rotterdamse doel kon krijgen: 1-0. Sparta kreeg langzaam de controle over het middenveld en daarmee ook over de wedstrijd. Zoals al aangegeven was het echter steeds Maarten van der Want die een vervelende sta in de weg was voor Sparta. Kort in de tweede helft probeerde trainer Rene van Delft het evenwicht op het middenveld te herstellen maar kort na de wissel scoorde Sparta de 1-1. Ondanks hevig protest van de Haagse keeper, die de een hand op de bal zou hebben gehad, keurde de scheidsrechter het doelpunt toch goed. Sparta bleef de gevaarlijkste ploeg in de 2e helft en flikte bijna het zelfde kunstje als ADO Den Haag in de eerste wedstrijd. 2 minuten voor tijd counterde de ploeg naar een 1-2 voorsprong. Het slotakkoord was echter voor de jonge ooievaars. Een corner en uit de kluts scoorde Mac Du Chatenier de gelijkmaker: 2-2 Opstelling:Maarten van der Want, Richelo Fecunda, Bas de Bree, Joel da Vega, Robin van der Meer, Danny Bakker, Calvin Valies (71e Damian Mac Intosh), Rodney van der Meijs, Mark du Chatenier (61e Christiaan Rog), Desko Destanovic, Tom van Veen (71e Akin Arslan). ADO Den Haag onder 16 – Barendrecht B1 3 – 2 ADO Den Haag onder 16 speelde vandaag tegen Barendrecht B1. De wedstrijd kwam moeizaam op gang. In de 20e minuut kwam de wedstrijd direct los toen ADO Den Haag op voorsprong kwam door Clinton Delali. Hierna werd het een kansen festijn aan de kant van ADO Den Haag. Tot 3 keer toe kreeg Clinton Delali de kans om de score voor rust naar boven bij te stellen helaas zonder succes. De 2e helft begon erg slecht aan de kant ADO Den Haag waarbij een moment van onachtzaamheid direct door Barendrecht in de 42e minuut werd afgestraft (1-1) In de 48e minuut ontliep Kevin Jacobs de buitenspelval waarna Jersylee Riley eenvoudig de bal in het lege doel kon schuiven en ADO Den Haag weer op voorsprong bracht. Hierna volgden nog een paar kleine kansen voor ADO Den Haag. In de 73e minuut kwam Barendrecht vanuit een corner op 2-2. De stand was op het scorebord nog niet bijgewerkt of ADO Den Haag profiteerde optimaal van de euforie aan de kant van Barendrecht. Na een pass van Jersylee Riley speelde Brandon Richardson de bal langs de keeper waarna Kevin Jacobs de bal het laatste tikje gaf, en de score bepaalde op 3-2. Hierna kwam ADO Den Haag niet echt meer in grote problemen en werden de 3 punten op De Aftrap veilig gesteld. Het harde werken aan de kant van ADO Den Haag werd beloond en dat biedt perspectief voor de volgende duels. Opstelling: Mark Jacobs, Kevin Sanchez, Jamie de Groot, Bahadir Bulut, Pepijn van Zwieten de Blom, Axel Wendt, Jeffrey van Roon (22e Guy Smith), Hector Hevel, Jersylee Riley, Kevin Jacobs Clinton Delali Brandon Richardson (75e Darryll Jodhabier) ADO Den Haag onder 15 – FC Groningen/Cambuur C1 2 – 2 ADO Den Haag onder 15 speelde vandaag een thuiswedstrijd tegen FC Groningen/Cambuur onder 15. Na 4 minuten kwam ADO al op een 1-0 voorsprong na een penalty van Nikki Baggerman. In de 13e minuut was het weer Nikki Baggerman die vanuit een hoekschop een doelpunt maakte. De ruststand was 2-0. Na de rust kwam FC Groningen/Cambuur opportunistisch de kleedkamer uit en scoorde in de 49e minuut de aansluitingstreffer. De wedstrijd ging over en weer en uiteindelijk scoorde de bezoekers uit het Noorden in de laatste minuut de 2-2. FC Volendam C2 – ADO Den Haag onder 14 0 – 4 ADO Den Haag onder 14 behaalde vandaag een uitstekende overwinning op FC Volendam C2. ADO Den Haag opende de score via een goal van Muhammed Atay waardoor de ruststand 0-1 was. In de 2e helft ging ADO Den Haag door met goed spelen en scoorde via Vinnie Pesoal de 0-2. Darren Sidoel scoorde 0-3 en Loyd van der Wilden bepaalde de eindstand op 0-4. Een dik verdiende overwinning hetgeen hoop geeft op een goed resultaat komende zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Ajax onder 14. ADO Den Haag onder 13 – Zeeburgia D1 0 – 2 Een moelijke wedstrijd van de kant van ADO Den Haag. ADO Den Haag gin mee in het voetbal van Zeeburgia en speelde niet het normale spel. ADO Den Haag kreef wel enige kleine kansjes maar kon het niet af maken. Uit een uitval wist Zeeburgia vlak voor rust de 0-1 te scoren. Na rust probeerde ADO Den Haag voetbalend de wedstrijd naar zich toe te trekken en kreeg enkele mogelijkheden maar kon niet scoren Zeeburgia scoorde nog wel de 0-2 en ging met de 3 punten naar huis. ADO Den Haag onder 12 – Oliveo D1 5 – 4 (oefenwedstrijd) BMT D1 – ADO Den Haag onder 11 4 – 2 Voor aanvang van de wedstrijd van vandaag tegen BMT wisten de mannen van ADO Den Haag onder 11 dat het lastig voetballen zou zijn tegen weer een fysiek sterke tegenstander. Vooralsnog laat ADO Den Haag tegen leeftijdsgenoten zien goed mee te kunnen. Maar het fysieke aspect hebben zij het erg lastig. ADO Den Haag had een aantal blessure,de spits Thomas mocht van de medische staf niet spelen. Na 10 minuten viel zowel Taner als Timo (aanvoerder) ook nog eens weg. Het werd een lange wedstrijd voor alle jongens. Waar normaal gesproken 90% 40 van 60 minuten speelt moest nu iedereen praktisch de hele wedstrijd spelen. Echter bleek dit niet de valkuil voor te zijn. ADO Den Haag ging rusten na een behoorlijk goede 1ste helft met een 2-1 achterstand. In de tweede helft kon erg weinig meer geforceerd worden waardoor de stand nog eens verdubbelde naar 4-2. Romano en Sem waren de doelpuntenmakers!