News

Op woensdag 22 februari verzorgde ADO Den Haag de Staedion Voebalclinic, waaraan zo`n 100 enthousiaste voetballers uit de E-jeugd van RKDEO deelnamen. Onder begeleiding van een fiks aantal hulpouders en stagiaires van het Mondriaan en ID-College konden zij op 9 onderdelen hun sportieve krachten meten. Kevin Visser en Christian Supusepa kwamen namens ADO Den Haag gezellig een balletje meetrappen en gaven de E-jeugd de nodige aanwijzingen.

Met veel enthousiasme stonden er zo`n honderd jongens en meisjes te trappelen om te beginnen. Met de verschillende voetbalspellen waren allemaal punten te verdienen. Tijdens een van de onderdelen speelden de kinderen een partijtje met Kevin Visser en Christian Supusepa. Kevin nam een team onder zijn hoede en Christian het andere team. En natuurlijk wilden de jongens allemaal laten zien dat ze heel goed kunnen voetballen en later ook bij ADO Den Haag willen voetballen (of RKDEO 1 natuurlijk). De gedrevenheid van de jongens was van hun gezichten af te lezen, ze deden dan ook hun uiterste best om de bal van Kevin of Christian af te pakken. En zo waren er nog heel wat andere voetbalspellen, zoals schieten in de kruising met een speciaal ADO Den Haag doek.

Een andere bijzondere gast was Storky, de mascotte van ADO Den Haag. Storky was erg geliefd en iedereen wilde met hem op de foto! Na alle spellen te hebben doorlopen mocht iedereen naar de tribune en daar kregen ze nog drinken met lekkere komkommers erbij, waarna er volop werd gezongen "waar is nou dat feestje, hier is dat feestje". En toen nog de finale, waar de teams met de hoogste score mochten strijden met uiteindelijk drie winnaars: Nurettin Aydin E7, Rini van der Walt E1/E2 en Finn Bruyn E14.

Na afloop kreeg iedereen een kaart met de handtekeningen van Kevin en Christian, een mooi certificaat, een tasje en een pen. In samenwerking met Jura Nederland was er deze middag een leuke actie, degene die zich zou aanmelden als lid van ADO KIDS, maakte kans om een gesigneerde bal te winnen. Deze actie leverde uiteindelijk 9 nieuwe leden op! De twee prijswinnaars waren: Thimo van Spronsen uit de E16 en Nurettin Aydin uit de E7. Gefeliciteerd!

Kortom, een geslaagde middag die voor herhaling vatbaar is en waarin de prettige samenwerking tussen ADO Den Haag en RKDEO weer eens werd onderstreept.