News

ADO Den Haag onder 19 speelde woensdag 22 februari de inhaalwedstrijd tegen Excelsior Rotterdam A1. ADO Den Haag behaalde een verdiende 3-1 overwinning. Hieronder het verslag:

ADO Den Haag onder 19 – Excelsior Rotterddam A1 3 – 1 ADO Den Haag onder 19 speelde woensdag 22 februari de inhaalwedstrijd tegen Excelsior Rotterdam A1. Om de koppositie in de buurt te houden diende er gewonnen te worden van de Rotterdamse tegenstander. ADO Den Haag begon sterk en had de eerste 10 minuten meteen een groot veldoverwicht met een aantal kansen. Onverwacht viel de goal aan de andere kant na een foute terugspeelbal kon de spits van Excelsior de 0-1 aantekenen. ADO Den Haag bleef de betere ploeg en uit een goede corner van Remco van Wingerden werd het 1-1 hetgeen ook de ruststand was. In de 2e helft scoorde ADO Den Haag binnen de minuut de 2-1 via Tomas Tavilla en daardoor moest Excelsior komen en wat meer ruimte weggeven. De verdediging van ADO Den Haag kwam niet in gevaar en halverwege de 2e helft scoorde wederom Tomas Tavilla uit een afgeslagen aanval met een schot de 3-1. De wedstrijd was hiermee gespeeld. Mede door de barre omstandigheden van veel wind en regen gebeurde er weinig meer in het restant van de 2e helft en kon ADO Den Haag 3 belangrijke punten voor het kampioenschap aan het totaal toevoegen. Zaterdag speelt ADO Den Haag onder 19 de thuiswedstrijd tegen Quick Boys A1 en bij een overwinning met minimaal 4 goals verschil wint ADO Den Haag de eerste periode in de Eerste Divisie A jeugd. De wedstrijd tegen Quick Boys wordt gespeeld op complex De Aftrap en vangt aan om 14.30 uur.