News

Dinsdag 21 februari werd er bij Colorworks, een sponsor van ADO Den Haag die bijvoorbeeld flyers en handtekeningenkaarten maakt voor de club, een nieuwe printer gepresenteerd. Lex Immers was speciaal uitgenodigd door deze sponsor voor de presentatie. Als verrassing had de directeur van Colorworks Fred van Hoorn een mooie verrassing voor Lex. Speciaal voor hem is zijn afbeelding op glas geprint en kreeg hij deze overhandigd.

Afgelopen week is bij drukwerkspecialist Colorworks in Den Haag, de allereerste Oryx, een vlakbedmachine, van SwissQPrint geïnstalleerd. De Oryx werkt met acht kleuren en kan op veel basismaterialen zoals glas, hout, aluminium en RVS drukken. Naast de vier basis proceskleuren CMYK, kan Colorworks met de vlakbedmachine ook kiezen voor een plaatselijke of all over primer of vernis, voor één of meerdere PMS-kleuren, wit en voor fotozwart. Tevens kan de Oryx in braille printen. Door dit scala aan mogelijkheden breidt Colorworks zijn dienstverlening flink uit en kan hiermee nog beter inspelen op de wensen en behoeften van zijn klanten. Meer informatie www.colorworks.nl

Allereerste gebruiker Oryx De Oryx is in Zwitserland speciaal op maat gebouwd voor Colorworks en is een rol-naar-rol systeem. Hiermee kan rolmateriaal zoals canvas en papier bedrukt worden. De machine is verder uitgerust met de ‘true’ PDF-RIP, waardoor er geen problemen meer zijn met transparantie en de Rip-tijd aanzienlijk verkort wordt tot wel 40%. “Wij zijn erg blij met deze fantastische vlakbedmachine van SwissQPrint. Doordat de materialen op de tafel liggen bewegen de koppen met kleureninkt eroverheen. Wij hebben gekozen voor een rol-naar-rol type en kunnen hierdoor de vlakbedmachine ook gebruiken voor langere materialen”, aldus Fred van Hoorn, directeur/eigenaar van Colorworks. "Daarnaast zorgt het grote afdrukvlak van 250 x 150 cm bij een dikte van 45mm voor ongekende mogelijkheden qua bedrukking van producten als deuren, hout en ramen" De Oryx is geleverd door KC Business Solutions uit Beuningen. Over Colorworks Colorworks is de drukwerkspecialist in de regio Haaglanden. Voor het optimale antwoord op vragen over drukwerk. Het team adviseert, bedenkt en voert uit, van grafische vormgeving, opmaak en DTP tot het drukwerk op de deurmat staat. Zowel midden- en kleinbedrijven als evenementenorganisatoren en horeca mogen zich tot de klantenkring van Colorworks rekenen.