ADO Den Haag Onder 21 heeft op eigen terrein, “De Aftrap”, met 2-0 gewonnen van UVS 1 waardoor het weer een klein beetje naar boven kan kijken op de ranglijst. Beide ploegen begonnen voorzichtig aan de wedstrijd en dus bleven de grote kansen uit. Vlak daarna mocht Glenn Boon aanleggen voor een strafschop (Diederick Hoogerwaard werd onderuit gehaald) en zo dus na 18 minuten de 1-0 op het scorebord brengen. In het resterende half uurtje van de eerste helft gebeurde er niet heel veel. Als er dan al kansen waren dan lagen de doelmannen in de weg. Een vrije trap van Serano v/d Hurk was nog de grootste mogelijkheid vlak voor rust maar deze werd dus knap gestopt door doelman v/d Burg.

Na rust viel er meer te genieten voor de toeschouwers. UVS ging op zoek naar de gelijkmaker en ADO Den Haag probeerde vanuit een counter de wedstrijd te beslissen. De bezoekers drongen erg aan en dit resulteerde in een paar aardige kansen. Dankzij een paar goede reddingen van doelman Richardo Kieboom bleef het doel van ADO Den Haag schoon. ADO Den Haag kreeg gaande weg de 2e helft iets meer grip door de extra middenvelder en probeerde gevaarlijk te worden met de 2 snelle spitsen. In de blessuretijd leverde dit ADO Den Haag nog een strafschop op. Andre Ntambue werd neergehaald en benutte zelf de strafschop waarmee de wedstrijd beslist was. Scheidsrechter: De heer E. Toonen Opstelling ADO Den Haag: Ricardo Kieboom, Robin Janmaat, Glenn Boon, Peter Korteling, Tim de Rijk, Diederick Hoogerwaard, Serghinio Hijnes, Justin Lopes, Thomas Verheijdt (62e min Kevin Schutte), Jop Verhagen (78e min Andre Ntambue), Serano v/d Hurk (82e min Steven Sanchez Angulo) Gele kaarten: Tim de Rijk (ADO Den Haag) en Alexander Kooi (UVS)