News

Woensdag trokken de reservespelers en de geblesseerde spelers richting het trainingsveld, waar de basisspelers hun spieren losgooiden in het zwembad.

Een leuke training om naar te kijken. In wat minder weer dan de eerste dagen, maar ook in deze laatste training vlogen de vonken er met regelmaat af. Eerst tijdens het rondootje.

Toen hadden de heren natuurlijk al rustig ingelopen.

En de loopoefeningen bij Jurgen Seegers gedaan, het was weer een wonderbaarlijk en leuk circuit dat afgelegd diende te worden.

Om uiteindelijk vijf tegen vijf flink aan te zetten. Rick Hoogendorp deed weer even mee om de ploegen compleet te maken. Steijn gaf aan: Er staat niks op het spel behalve goed trainen, concentratie. En dat gaven de jongens. Dat vonden ook Bruno en Maureen, die weer gezellig langs kwamen bij de training. Dit was de laatste training in Estepona, woensdagmiddag zijn de spelers vrij. De staf gaat even naar Gibraltar, de spelers gaan golfen of winkelen of blijven relaxen in het hotel.

Nog 1 maal willen we de sponsors bedanken die dit mogelijk hebben gemaakt voor het team, namelijk: Kyocera Mita Nederland Pionero Verremi Holding Timmermans Accountancy Bubberman Dakbedekking BV Pinamonte Lammertink Groep Van der Velde `t Veentje McDonalds Zoetermeer Sir Winston Casino Van Klei Groep Masters in Finance Van Arkel Incasso Strandpaviljoen De Golfslag Zegwaard Rioolontstopping BIG Horeca