News

Maandag 9 januari was een mooie, enigszins hectische dag, in het Spaane Estepona. Ali Boussaboun besloot bij ons te blijven de rest van het seizoen, Eredivisie Live kreeg het voor elkaar ons duel met HSV live uit te gaan zenden en om even tot rust te komen werd de tweede training in het zwembad en de gym doorgebracht.

Zondagavond gaf de staf van ADO Den Haag een presentatie aan de sponsors over het ADOlab en het spelersvolgsysteem waarmee gewerkt wordt. Het werd een interessante bijeenkomst met veel vragen vanuit de zaal en bewondering voor de wetenschappelijke insteek die ADO Den Haag inzet voor belangrijke zaken als de fysieke gesteldheid van de spelers. Henk Fräser, Jurgen Seegers en Edwin Coret waren de spreekstalmeesters.

Maandagmorgen werd er weer lekker getraind in het zonnetje en zoals trainer Steijn aangeeft, er moest nagedacht worden. Veel tactische spelletjes dus.

Na de training werd er gesproken met Ali Boussaboun en eigenlijk waren ze er heel snel uit. Ali blijft sowieso tot de zomer bij ADO Den Haag. TV west en het AD interviewde hem meteen nadat het bekend werd en clubfotograaf Laurens Lindhout legde Ali meteen vast op de gevoelige plaat.

Onder begeleiding van Edwin Coret trainde een groep spelers in de gym.

En Max de Jong ging met een groep zwemmen.

Mark van der Kallen en Paul Beyersbergen, in Estepona voor een aantal gesprekken, gingen voor het AD op de foto. Het artikel zal later deze week verschijnen, een stuk waarin beide heren aangeven hoe goed onze club ervoor staat, zowel financieel als sportief. Zij vertellen openlijk over de ontwikkeling van ADO Den Haag.