News

Voordat we doornemen wat er vandaag gebeurd is, moeten we echt nog even terug kijken naar vrijdagavond. De sponsors aten gezellig mee met de spelersgroep en dat leidde tot bijzondere gesprekken tussen ervaren zakenmensen en soms nog heel jonge voetballers.

Aleksandar Bjelica bijvoorbeeld, je ziet het bijna niet aan hem, maar hij is nog maar 17 jaar. Eerstejaars A-junior. En dan zit je ineens gezellig met sponsors te tafelen.

Dan werd er natuurlijk vandaag weer getraind, een dag voor de wedstrijd werd het 1 training van bijna twee uur in plaats van twee. En er werd weer veel gelachen.

De sponsors zijn vandaag naar een wijnproeverij geweest, helaas zijn hier geen foto`s van, maar zowel het eten als de wijnen werden erg goed bevonden. De presentatie van Henk Fräser over het huidige Spelersvolgsysteem is verplaatst naar morgenavond, omdat een groep sponsors naar Malaga zijn afgereisd om te proberen kaarten te bemachtigen voor Malaga - Atletico Madrid. Tijdens het eten was net ontdekt dat Aleksandar Bjelica 18 is geworden vandaag, hij kreeg luid applaus en werd door iedereen gefeliciteerd. Degene die deze informatie smste uit Nederland, bedankt!