News

Vrijdag laat in de middag toog ADO Den Haag en haar aanhang, inmiddels gegroeid met pers en de eerste supporters, weer richting het trainingsveld. Taxichauffeurs kunnen deze locatie niet vinden bleek vandaag weer voor een aantal toeschouwers, maar de kwaliteit van de twee velden blijft super.

Na wederom een uitgebreide warming up en rek- en stabiliteitsoefeningen, begonnen de partijtjes op twee halve velden. Rick Hoogendorp bleek het nog steeds te kunnen. De spitsentrainer deed even mee en wist nog te scoren ook. Leeuwin, N`Toko, De Zwart en Ammi trainden even apart met Jurgen Seegers, Toornstra was in het hotel achtergebleven en trainde met fysio Edwin Coret doordat hij wat last had van een knie.

De grote partij liet duidelijk een basis- en reserveploeg zien, de Oranjeploeg zou zondag goed aan kunnen treden tegen Zulte Waregem. Na de partij nam Gábor Horváth nog een aantal indrukwekkende penalties, John Verhoek moest nog een flinke rotsbeklimming ondergaan om een bal terug te halen die hij in een partijtje over had geschoten.

Vrijdagavond eten de sponsors en de selectie gezellig samen en zal er na afloop een DJ komen om wat gezellige muziek te draaien. Maar gezien de twee pittige trainingen, zullen de spelers het vast weer niet laat maken vanavond. En morgen moeten ze er weer staan!

En nog een leuke groepsfoto van de golfgroep die we u niet wilden onthouden.