News

Na een goede nachtrust, gewekt door de altijd vrolijke en aanstekelijk fluitende teammanager Jillis Zevenbergen, waren de spelers vrijdagmorgen weer helemaal klaar voor de volgende training.

De meeste sponsors vertrokken naar de golfbaan voor een heerlijke dag golfen. Rick Hoogendorp, Dick Vierling, Rick Ros en Dokter Beeftink gingen namens ADO Den Haag mee. Een klein groepje sponsors (Van der Velde `t Veentje en Van der Klei Groep) gingen mee naar de training en belandden met de hele selectie op de foto.

Ook zagen zij hoge school voetbal van één van de drie ploegen die tegen elkaar speelden tijdens de training. Boussaboun, Verhoek, Verhoek, Immers en Chery wisten elkaar wonderschoon te vinden, een aanval opzettend over het hele veld. Chery schoot de afrondende bal alleen helaas over, maar het voetbal was oogstrelend. Zo ook de goal van Paul Mulders, loeihard van afstand, onhoudbaar.

Terug in het hotel werd Maurice Steijn geïnterviewd door TV West. Na de lunch spraken meerdere spelers met de pers en Toornstra en Boussaboun werd zelfs als ware fotomodellen gefotografeerd in de zonnige omgeving.

En de sponsors, die genoten van de prachtige golfbaan. Kijk mee!