News

Op zondag 29 januari 2012 gaan we met ADO KIDS schaatsen! Op deze dag hebben wij van 13.30 – 16.00 uur de beschikking over de schaatsbaan van IceParadise in Leidschendam. Deze schaatsbaan is volledig overdekt en wel 1000m² groot.

IceParadise is gelegen op de Konstancin-Jeziornavijver (adres: Weigelia 40-42, 2262 AB Leidschendam) aan de rand van winkelcentrum Leidsenhage tegenover Restaurant Volle Maan. De schaatsbaan is zowel per auto (gratis parkeren) als per openbaar vervoer (tramlijn 2, 6 en 19 en buslijn 22 en 39) uitstekend bereikbaar. Om deze speciale dag extra leuk te maken vragen wij aan jullie om in je mooiste en creatiefste ADO Den Haag outfit te komen! De drie leukstgeklede ADO KIDS winnen een stoere ADO Den Haag prijs! Uiteraard is mascotte Storky deze dag ook van de partij!

ADO KIDS mogen op vertoon van de Kidspas gratis naar binnen en mogen ook nog eens een persoon gratis meenemen. Alle andere schaatsliefhebbers dienen ter plaatse een kaartje voor €4,50 te kopen. Het is echter wel noodzakelijk om je van tevoren op te geven. Meld je daarom nu aan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en vermeld daarbij je naam, leeftijd en met hoeveel personen je in totaal komt schaatsen. Opgeven kan tot en met woensdag 25 januari 2012. Let op: Kinderen mogen alleen komen onder begeleiding van iemand van 16 jaar of ouder. Noren zijn niet toegestaan op de schaatsbaan en daarbij raden wij alle schaatsers aan om handschoenen aan te doen. Na aanmelding volgt meer informatie in de week van het evenement via de e-mail. Tot slot: Speciaal voor de ADO KIDS hebben we ook nog een leuke ADO Den Haag winterpretactie! Iedere ADO KID die iemand lid maakt van de kidsclub, krijgt een speciale bon opgestuurd. De bon houdt het volgende in: Voor 2 personen gratis entree, warme chocomelk en schaatshuur. Wil je meedoen aan deze actie? Maak dan nu direct een vriendje / vriendinnetje lid van de kidsclub en stuur het inschrijfformulier op naar ADO Den Haag, tav ADO KIDS, Haags Kwartier 55, 2491 BM Den Haag. Let op: Het formulier dus alleen opsturen (en niet inleveren bij de administratie van ADO Den Haag of elders) en daarbij op het inschrijfformulier de naam vermelden door wie de nieuwe ADO KID wordt aangemeld, zodat we weten naar wie we de bon kunnen opsturen.