ADO Den Haag onder 19 deed vandaag goede zaken door de uitwedstrijd tegen Roda JC A1 met 2-4 te winnen. ADO Den Haag onder 17 en onder 16 hadden pech dat een veldoverwicht niet in doelpunten kon worden uitgedrukt en dat een enkel doelpunt van de tegenstander de wedstrijd deed verliezen. ADO Den Haag onder 15 speelde net zo’n wedstrijd als de onder 17 en onder 16, maar kreeg geen goal tegen waardoor de 0-0 verklaard is. ADO Den Haag onder 14 deed uitstekende zaken door koploper AZ met 0-3 te kloppen. ADO Den Haag onder 13 blijft bovenin meedraaien na de 0-3 zege bij Excelsior. ADO Den Haag onder 12 verloor ongelukkig van Jodan Boys en Quick D2 was te sterk voor ADO Den Haag onder 11. Hieronder de verslagen van de gespeelde wedstrijden.

Roda JC A1 – ADO Den Haag onder 19 2 – 4 Na eerder dit seizoen in de thuiswedstrijd tegen Roda JC diep in de blessuretijd toch nog de winnende treffer te hebben gescoord. Iets wat toen over de gehele wedstrijd genomen wellicht niet geheel verdiend was, bleven op die manier de drie punten echter wel in Den Haag. Vandaag stond de return in Kerkrade op het programma. Wederom een wedstrijd waarin ADO Den Haag dus moest presteren om mee te blijven doen om de eerste plek, die het toch al weer enige tijd deelt met FC Zwolle, te verdedigen of te verstevigen. Roda JC zou echter vast en zeker de nederlaag in Den Haag niet vergeten zijn, en zou minimaal het ongelijk in hun ogen uit de eerste wedstrijd recht willen zetten op Kaalheide. Op voorhand dus wederom weer een interessante ontmoeting! Zeker gezien FC Zwolle thuis Vitesse op bezoek kreeg. Na een verhitte heen reis met her en der wat extra noodzakelijke stops. Konden we om 15.15 uur eindelijk starten. Roda JC start scherp en kan binnen 30 seconden al scoren, echter de spits is niet scherp. Roda JC kan via snel combinatie spel goed op dit kunstgras uit de voeten. Als ADO Den Haag na 10 minuten al met 2-0 achter staat heeft het niets te vertellen. In de 19e minuut krijgt ADO Den Haag een penalty na een overtreding op Jordy van der Winden. Giovanni Korte scoort simpel van af de stip 0-1. ADO Den Haag gaat hierna gelukkig wel wat makkelijker voetballen echter Roda JC blijft in de counter en bij corners gevaarlijk. Uit een van deze counters loopt een speler van Roda JC uit de rug van Mike van Toor weg. Middels een schouderduw veroverd Mike van Toor de bal echter de scheidsrechter ziet dit als het neerhalen van een doorgebroken speler. Mike van Toor kan met rood vertrekken, de vrije trap wordt vervolgens snoeihard in de bovenhoek geschoten waardoor de ruststand 1-1 is. De 2e helft vangt aan met een ongewijzigde ploeg. Op het moment dat ADO Den Haag begint gaat in de eerste minuut reeds Jordy van der Winden door en wordt neer gehaald. De scheidsrechter geeft echter niets en uit de tegen aanval scoort Roda JC iin buitenspel positie de 2-1! ADO Den Haag houdt druk en scoort zelfs met tien man in de 56e minuut de 2-2 via Giovanni Korte. Niet veel later wordt Giovanni Korte onderuit gehaald waarna nummer 4 met rood kan vertrekken. Giovanni Korte schiet vanaf 11 weer raak, 2-3. In de 67e minuut wordt Tomas Tavilla weggestoken omspeeld de keeper en scoort de 2-4. In de 73e minuut een mooi moment met de invalbeurt van Thierry Monteny die na 1,5 jaar blessureleed zijn rentree maakte. ADO Den Haag speelt de wedstrijd uit en wint een knots gekke wedstrijd op een knots gekke dag. Opstelling: Bas Meeuwissen, Mike van Toor, Steve van Kesteren, Aleksander Bjelica, Jordy van der Winden (66e Hakan Bayram), Mike Tros (73e Thierry Monteny), Mitchell de Vlugt, Remco van Wingerden (83e Abas al Tamimy), Giovanni Korte (79e Mailison Lima Duarte Lopes), Jorn van Lunteren, Tomas Tavilla (80e Mart Spierdijk) ADO Den Haag onder 17 – VA FC Twente B1 0 – 1 De thuiswedstrijd vandaag tegen het hoger geklasseerde VA FC Twente B1 bleek al na 1 minuut spelen de eindstand bereikt te hebben. Slap verdedigen en vervolgens een schot dat via de binnenkant van de paal achter de keeper terecht kwam. De grootste en ook enige kans op de gelijkmaker kregen Akin Arslan na 40 minuten spelen maar zelfs een leeg doel bleek vandaag een te grote hindernis. In de 2e helft bleef ADO Den Haag op zoek naar de terechte gelijkmaker maar verder dan een schot op de lat van Desko Destanovic kwamen we niet. FC Twente moest het hebben van de counter maar echt gevaarlijk werd het hierin ook niet vaak waardoor de eindstand van 0-1 snel verklaard is. Opstelling: Mark van Steekelenburg, Richello Fecunda, Dave Koek Joel da Veiga (60e Marc du Chatenier), Christiaan Rog (70e Damian McIntosch), Robin van der Meer, ,Raychello Fecunda Rodney van der Meijs, Desko Destanovic, Akin Arslan en Tom van Veen ADO Den Haag onder 16 – Excelsior B1 0 – 1 Op een winderig veld nam ADO Den Haag direct het initiatief zonder in eerst instantie echt gevaarlijk te worden. In de 13e minuut was dan uiteindelijk de eerste kans na goed doorzetten van Pepijn van Zwieten de Blom. Helaas was zijn schot na een lange run niet krachtig genoeg. Uiteindelijk was het Excelsior die onverwachts door een afstandsschot in de 26e minuut op 0-1 kwam. Hierna kreeg ADO Den Haag voor de rust nog 2 grote kansen welke helaas door Hector Hevel niet werden omgezet in een doelpunt. In de 2e helft hield ADO Den Haag het beste van het spel en zocht het nadrukkelijk naar de gelijkmaker. Ondanks een paar kleine kansen was het geluk niet aan de zijde van ADO Den Haag waardoor de 0-1 ook na 80 minuten op het scorebord bleef staan. ADO Den Haag had zeker meer verdiend door een positieve spelopvatting maar daar had Excelsior geen boodschap aan. Opstelling: Edwin Sudibyo, Darryl Jodhabier,(30e Kevin Sanchez Gomes / 78e Clinton Delali) Jaimy de Groot, Bahadir Bulut, Pepijn van Zwieten de Blom, Mitchell Weissenberg, Axel Wendt (65e Kevin Jacobs), Hector Hevel, Jeffrey van Roon, Jerslylee Riley en Brandon Richardson Zondag 11 december 2011 Onder 21 Pancratius 1 - ADO Den Haag onder 21 2-1

ADO Den Haag onder 15 – VA FC Twente C1 0 – 0 ADO Den Haag speelde vandaag scherp maar schoot niet met scherp. ADO Den Haag speelde met veel pressie en creëerde vele kansen maar was ongelukkig in de afwerking. Er werd wel goed gevoetbald en ADO Den Haag gaf geen kans weg. De keeper van FC Twente maakte een aantal uitstekende reddingen waardoor de eindstand 0-0 bleef. AZ C2 – ADO Den Haag onder 14 0 – 3 ADO Den Haag onder14 heeft revanche genomen op AZ onder 14 voor de nederlaag op het G.F.C. toernooi. In Alkaar won de ploeg van trainer Ger van Weelden verdiend met 0-3, na een 0-1 ruststand. In de 9 e minuut was het Vinny Pesoal, die de score opende (0-1). Hierna probeerde AZ de wedstrijd wat meer naar zich toe te trekken, maar de spelers van ADO Den Haag bleven spelen in de discipline. De rest van de 1e helft waren er wat kansjes over en weer, maar gescoord werd er niet waardoor de ruststand 0-1 was. Helaas voor 1 speler van AZ was deze dag niet erg succesvol, want hij brak zijn scheenbeen. Langs deze weg wensen wij hem veel sterkte toe met zijn herstel. In de 2e helft probeerde AZ de wedstrijd te kantelen maar in de 23 minuut was het Loyd van der Wilden die de 0-2 aantekende. Gijs Hebing gooide in de 27ste minuut de wedstrijd definitief op slot door met een fraaie lob de 0-3 te scoren. Zaterdag de laatste competitie wedstrijd van dit jaar, tegenstander op De Aftrap is dan De Graafschap onder 14. Na de winterstop wacht voor ADO den Haag de kampioenscompetitie. Excelsior R. D1 – ADO Den Haag onder 13 0 – 3 ADO Den Haag onder 13 ging goed van start en binnen 5 minuten scoorde Donovan de Groot de 0-1 uit een pass van Lance Duijvestijn. Een corner van Donovan de Groot belande nog op de paal. maar ADO Den Haag liet Excelsior R. in de wedstrijd komen en ging met hunspel mee. Delano Kloos hield ADO Den Haag in de wedstrijd met een knappe reddingen Na rust een feller ADO Den Haag dat snel op 0-2 kwam door Lorenzo Seymonson na een goede actie van Donovan de Groot. ADO Den Haag bleef sterker maar toch moest ook Dave Hes redend op treden om de 1-2 te voorkomen. Uit een van de vele aanvallen was het Donovan de Groot die nu uit een pass van Lorenzo Seymonson de 0-3 maakte. Gezien de inzet van de 2e helft een verdiende overwinning Jodan Boys D1 – ADO Den Haag onder 12 3 – 1 Het was vandaag een teleurstellende middag voor ADO Den Haag onder 12. Het begon allemaal zo mooi voor de ploeg van ADO Den Haag wat prima begon aan de wedstrijd en liet zien wat het echt kan. Met verzorgd positiespel werd Jodan Boys duidelijk gemaakt wat ADO Den Haag vandaag wilde, de 3 punten meenemen uit Gouda. ADO Den Haag kwam op een 0-1 voorsprong door een prima genomen vrije trap van Sem Plezier, die de bal hoog over de keeper van Jodan Boys heen schoot. Na het doelpunt maakte we het ons zelf erg moeilijk. We werden onrustig aan de bal en dit was ook zichtbaar in het spel. Jodan Boys kreeg meer de bal en ADO Den Haag liet ze ook voetballen wat we eigenlijk niet de bedoeling was. Hieruit volgde ook de 1-1 wat een prima goal was van Jodan Boys. Na de 1-1 vlak voor de rust ging ADO Den Haag nogmaals de fout in bij een corner, we stonden niet goed in de organisatie en Jodan Boys konden bij de 1ste paal hard binnen schieten. 2-1. Na de rust hadden we het gevoel dat we veel meer konden. Helaas al vrij snel door slecht uitverdedigen van ADO kon Jodan Boys de wedstrijd beslissen, 3-1. We moeten het accepteren en verder gaan waar wij als groep mee bezig zijn!! Quick D2 – ADO Den Haag onder 11 5 – 1 Quick dat begon met een compleet nieuw elftal ten opzichten van de eerste wedstrijd. Dit was een absolute verbetering. In een wedstrijd met een hoog niveau, op voetballend gebied, was ADO Den Haag de onderliggende partij. Met name in de eerste helft hadden onze jongens moeite met de snelheid en het voetballende vermogen van Quick. In de tweede helft kwam ADO Den Haag terug in de wedstrijd omdat Quick conditioneel niet meer mee kon. Hierdoor creëerden wij als team steeds meer kansen en wisten bij grote achterstand nog wel te scoren waardoor de eindstand 5-1 werd. Na de wedstrijd was er een leuk uitje met karten en lasergamen.