ADO Den Haag en Quick maakten er een boeiend “gevecht” van op De Aftrap in het Zuiderpark. De thuisploeg staat weliswaar 7 plaatsen lager op de ranglijst, maar op voorhand had men vertrouwen in een goede afloop. Toch was het even schrikken in de 2e minuut van de wedstrijd. Ricardo Kieboom (doelman ADO Den Haag) kon buiten het strafschopgebied de bal net weg tikken, maar moest daarna met zijn handen ingrijpen toen een speler van Quick de bal over hem heen wilde schieten. De scheidsrechter gaf een vrij trap en een gele kaart (waar rood werd verwacht).

De wedstrijd was verder rommelig met veel overtredingen en veel buitenspelmomenten. Na een kwartier spelen viel wel het eerste doelpunt. Jop Verhagen mocht aanleggen van ongeveer 20 meter en wist met een zwabberbal de, niet al te beste, doelman van Quick te passeren. Vijf minuten later had de stand 2-0 kunnen zijn toen Andre Ntambue alleen op diezelfde doelman afliep. Hij verspeelde echter zeer gemakkelijk de bal. Vlak daarna moest Ricardo Kieboom ingrijpen. Een vrije trap van Quick werd hard op de goal geschoten en werd goed naar buiten gebokst door de Haagse doelman. Niet lang daarna kreeg Quick weer een goede kans om te scoren maar ook deze werd gemist. In de 32ste minuut werd het 2-0. Het was weer Jop Verhagen die kon scoren. Jop kreeg de bal aangespeeld in het midden van het veld en kon met een droge schuiver weer de doelman passeren. Met dit 2e doelpunt was ook gelijk de ruststand bereikt. Na rust kwam Quick snel terug tot 2-1. Vanuit een voorzet belandde de bal voor de voeten van oud-ADO Den Haagspeler Geoffrey Knijnenburg en die schoot knap de bal in de linkerbovenhoek. Na deze goal lag de wedstrijd weer volledig open. Serano v/d Hurk mocht na een klein uur spelen alleen op de doelman van Quick aflopen, alleen hij wist het net niet te vinden. Verder was het zoals gezegd een rommelige wedstrijd waarin de echte grote kansen uitbleven. In de 84ste minuut had ADO Den Haag de ultieme mogelijkheid om de wedstrijd te beslissen. Een vlot lopende aanval over links kwam terecht bij Serano v/d Hurk maar hij wist het lege doel niet te vinden. Quick probeerde het nog wel door alles of niets te spelen maar echt gevaarlijk werd het nooit. Een goede overwinning dus voor de ploeg van trainer Wilfred van Leeuwen die weer aansluiting geeft bij het linkerrijtje. Scheidsrechter: De heer T. van der Haak. Opstelling ADO Den Haag: Ricardo Kieboom, Mike van Toor, Glenn Boon, Ricardo Samoender, Tim de Rijk, Diederick Hoogerwaard, Steven Sanchez Angulo (79ste min Thomas Verheijdt), Jop Verhagen, Serano v/d Hurk (90ste min Serghinio Hijnes), Mitchel v/d Vlugt (82ste min Peter Korteling), Andre Ntambue Zaterdag 3 december waren de eerste afgelastingen van het seizoen te melden. Bij de opleiding gingen alleen de wedstrijden van onder 17 en onder 16 door. Helaas werden beide wedstrijden verloren. Hieronder de verslagen van beide wedstrijden: FC Utrecht B1 - ADO Den Haag onder 17 3 - 1 ADO Den Haag onder 17 heeft de belangrijke wedstrijd tegen FC Utrecht B1 onnodig met 3-1 verloren. In een vlakke eerste helft met weinig kansen voor beide teams kwam FC Utrecht uit het niets op een 1-0 voorsprong na de scheidsrechter een slijding buiten het strafschopgebied beoordeelde als penalty voor FC Utrecht. Maarten van der Want was kansloos op de inzet waardoor FC Utrecht op een 1-0 voorsprong kwam. ADO Den Haag kon daar in de eerste helft weinig tegenover stellen en daardoor leek de ruststand 1-0 te worden, maar helaas in de laatste minuut werd er tekort teruggespeeld op de keeper waardoor de spits van FC Utrecht de bal kon onderscheppen en de ruststand op 2-0 bracht. In de 2e helft speelde ADO Den Haag beter en was gevaarlijker. Na een uitstekende actie van Tom van Veen legde hij de bal terug op Akin Arslan die de 2-1 strak binnenschoot. ADO Den Haag leefde op en ging op jacht naar de gelijkmaker, waarbij keeper Maarten van der Want ADO Den Haag enkele keren goede redde bij een counter. Halverwege de 2e helft kreeg FC Utrecht een vrije trap waarbij de speler van FC Utrecht en keeper Maarten van der Want tegen elkaar botsen en beide de bal daardoor niet raakten en de bal de goal inrolde en de scheidsrechter 3-1 gaf. ADO Den Haag gaf zich niet gewonnen en leek een minuut later op 3-2 te komen, maar de kopbal van Brandon Richardson werd met kunst en vliegwerk uit het Utrechtste doel gehouden. ADO Den Haag kon voor de goal nog wel voor gevaar zorgen door vooral de verre inworpen van Rodney van der Meijs, maar de Utrechtse keeper bleef de situatie meester. In de laatste minuut scoot Akin Arslan goed in, maar de keeper van Utrecht tikte de bal naar de zijkant en de ingegleden Brandon Richardson kon de bal maar half raken waardoor deze naast ging en de stand 3-1 bleef. Opstelling ADO Den Haag: Maarten van der Want, Richelle Fecunda, Christiaan Rog, Dave Koek, Robin van der Meer, Raychello Fecunda (50e Damian Mac Intosch), Rodney van der Meijs, Desko Destanovic, Akin Arslan, Marc du Chatenier (60e Brandon Richardson) en Tom van Veen VVV/Helmond Sport B1 - ADO Den Haag onder 16 3 - 0 ADO Den Haag onder 16 heeft de uitwedstrijd tegen koploper VVV/Helmond Sport B1 geflatteerd met 3-0 verloren. ADO Den Haag speelde een uitstekende eerste helft en kreeg enkele goede kansen. Halverwege de eerste helft kon Jersylee Riley alleen op de keeper afgaan, maar helaas bleef de Venlose sluitpost de situatie meester. Hector Hevel kreeg een vrije schietkans, maar zijn inzet ging over. In de laatste minuut voor de rust kwam VVV/Helmond Sport uit hun eerste kans op een 1-0 voorsprong waardoor ADO Den Haag met een domper ging rusten. In de 2e helft speelde ADO Den Haag prima verder, maar kwam ongelukkig op een 2-0 achterstand doordat de scheidsrechter bij een uittrap van keeper Mark Jacobs opeens hands constateerde en VVV/Helmond Sport een vrije trap gaf die door hun onberispelijk werd ingeschoten. ADO Den Haag was aangeslagen en incasseerde 5 minuten later de genade klap toen VVV/Helmond Sport de 3-0 scoorde. De wedstrijd was hiermee gespeeld en ondanks enkele pogingen van beide teams kwam in de stand geen verandering meer waardoor er een 3-0 nederlaag werd geleden. Opstelling ADO Den Haag: Mark Jacobs, Darryl Jodhabier (40e Kevin Sanchez Gomez), Bahadir Bulut, Christiaan de Vroedt, Pepijn van Zwieten de Blom, Guy Smith, Jersylee Riley, Hector Hevel (70e Jaimy de Groot), Mitchell Weissenberg (40e Kevin Jacobs), Axel Wendt en Jeffrey van Roon (51e Clinton Delali)