News

De KNVB organiseerde in samenwerking met ADO Den Haag een vijftal clinics in Zuid-West Nederland. Bij elke clinic waren vier speelsters uit de selectie van de ADO Den Haag vrouwen aanwezig.

De gelukkige verenigingen waren Donk (Gouda), SCO’63 (Spijkenisse), UVS (Leiden), RVVH (Ridderkerk) en Zeelandia uit Middelburg. Zaterdag 26 november vond de clinic in Middelburg plaats met Mandy van den Berg, Marelle Worm, Priscilla Mesker en Sheila van den Bulk. Ruim 70 meisjes hadden een geweldige voetbalmiddag.

Hieronder het verslag van de website van Zeelandia. Een heel veld met zo`n zeventig voetballende meiden! De meidenclinic van de KNVB, ADO Den Haag en Zeelandia Middelburg was een daverend succes. Want niet alleen veel meiden uit onze eigen vereniging gaven de middag kleur, bijna iedereen had wel een vriendin meegenomen! En de aanwezige dames van ADO Den Haag, waaronder enkele internationals, zorgden dat niemand zonder een goede tip naar huis ging. Voor veel meiden, ze waren er van 6 tot 16 jaar, was deze gezellige middag een kennismaking met de sport, de vereniging en al die meiden die wekelijks bij ons trainen en wedstrijden spelen. Met een vaste groep doorliepen zij een trainingparcours van zeven verschillende onderdelen. Als ze het net zo gezellig vonden als wij, dan mogen we binnenkort misschien wel een paar nieuwe speelsters verwelkomen in onze vereniging! Daar hopen we natuurlijk op, want hoe hard het damesvoetbal ook groeit binnen de club: we zijn er nog lang niet! We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde dag met een gezelligheid van jewelste! Alle vrijwilligers, ADO Den Haagtrainsters, KNVB, ouders en natuurlijk onze fantastische deelnemers: bedankt! Bron: www.zeelandiamiddelburg.nl Om een indruk te krijgen van de clinic is hier een filmpje te zien.