Het Nederlands elftal voor vrouwen onder 19 jaar heeft met 1-3 verloren in de oefeninterland tegen Engeland. Eshly Bakker van ADO Den Haag maakte net als in de vorige interland een doelpunt voor Oranje, in dit geval de enige goal.

Op het terrein van OJC Rosmalen (Voetbalcomplex de Groote Wielen) kon de ploeg van KNVB-coach Johan van Heertum geen goed vervolg geven aan het gelijkspel (2-2) van afgelopen zondag tegen Frankrijk. ADO Den Haagspeelster Merel van Dongen speelde de gehele wedstrijd, Eshly Bakker nam in de rust de plek in van Quinniver Lardinois. In de 46e en 71e minuut trof Engeland twee keer doel waarmee de wedstrijd eigenlijk gespeeld was. In de 81e minuut deed Eshly Bakker nog wel wat terug door de 1-2 te scoren maar in de 89e minuut besloot Engeland de wedstrijd definitief te beslissen door de 1-3 te scoren. Eshly Bakker in actie bij haar club ADO Den Haag