News

Sinterklaas heeft ter gelegenheid van het ADO Kids Sinterklaasfeest twee keer ADO Den Haag bezocht. Eerst waren de echte kleintjes (2 t/m 4 jaar) aan de beurt, daarna de wat oudere ADO Kids (5 t/m 8 jaar).

Bij de oudere groep was de Sint even de weg kwijt. Gelukkig kwam de politie, met zwaailichten en sirenes, Sinterklaas samen met zijn pieten veilig terugbrengen.

Een groepsfoto op het veld kon niet ontbreken. Onder begeleiding van een warm herfstzonnetje gingen Sinterklaas, zes zwarte pieten, Storky, de politieagenten en alle ADO Kids op de foto.

Natuurlijk heeft Sinterklaas het deze dagen onwijs druk dus moest hij weer snel verder om alle andere kinderen in Nederland te bezoeken.

Gelukkig hadden de zwarte pieten nog wel wat tijd over waardoor ze konden blijven. ADO Den Haag-piet zette de polonaise in en uiteindelijk liepen ruim 130 ADO Kids en zwarte pieten mee!

Sinterklaas vertrok natuurlijk niet zonder cadeautjes achter te laten. Elke ADO-kid kreeg aan het eind van de middag handtekeningenkaarten, een appeltje van oranje en een verrassing.