News

Op maandag 31 oktober vond in het stadhuis in Den Haag de Inspiratiebazaar plaats. Nourdin en Tidde, leden van de ADO Junior Club, hebben met hun geweldige plan over het thema “homo-emancipatie” toezegging gekregen om geld te ontvangen en hun plan te realiseren.

120 jongeren, alleen, in een groepje of met hun klas en medewerkers van maatschappelijke/ welzijnsorganisaties uit Den Haag waren door de gemeente Den Haag uitgenodigd. Nourdin en Tidde waren onder begeleiding van Duwan, jongerenwerker begeleider van Stichting MOOI, hierbij aanwezig. Nourdin en Tidde hebben voor hun plan over het thema “homo-emancipatie” een toezegging gehad en daarmee dus een echte deal gesloten!

Goede ideeën zijn er genoeg maar geld om het uit te voeren ontbreekt vaak. De boodschap van de inspiratiebazaar was dat fondsen geld hebben en altijd opzoek zijn naar goede projecten voor en door jongeren. Voor deze Inspiratiebazaar hebben verschillende organisaties de handen ineengeslagen om jongeren de weg te wijzen in de fondsenwereld. Op deze avond werden jongeren geïnformeerd en gemotiveerd om hun plannen uit te werken. De fondsen die toezegging hebben gegeven om een bijdrage te leveren: