News

Bondscoach Roger Reijners heeft 23 speelsters opgenomen in de selectie van het Nederlands vrouwenelftal voor de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Slovenië en Kroatië. Daaronder Mandy van den Berg en Tessel Middag van ADO Den Haag.

De Oranjevrouwen spelen zaterdag 19 november om 14.00 uur in Ivancna Gorica tegen Slovenië. Donderdag 24 november staat het duel tegen Kroatië op het programma. De aftrap in het Kyocera stadion van ADO Den Haag is om 19.30 uur.

Ook de selectie van het Nederlands vrouwenelftal onder 19 is bekend. Voor twee oefeninterlands tegen Frankrijk en Engeland mogen Eshly Bakker en Merel van Dongen namens ADO Den Haag uitkomen voor het nationale elftal. Op voetbalcomplex de Groote Wielen, het terrein van OJC Rosmalen, speelt Oranje op zondag 20 november vanaf 14.30 uur tegen Frankrijk. Vier dagen later staat de ontmoeting met Engeland op het programma. De aftrap is om 14.00 uur. De oefenduels gelden als voorbereiding op de eliteronde voor EK-kwalificatie. De zes groepswinnaars en de beste runner-up in deze vervolgfase plaatsen zich, samen met het gastland Turkije, voor de eindronde in juli 2012.