Het was vandaag niet de dag van ADO Den Haag Onder 21. De eerste grote kans was weliswaar voor de thuisploeg via Thomas Verheijdt die de paal raakte na een goede vooractie van Andre Ntambue, maar daarmee was het kruit al snel verschoten. In de 5e minuut stond de 0-1 op het scorebord. De spits van de bezoekers rondde koelbloedig af. Vlak daarna had het 0-2 kunnen zijn omdat Robin Janmaat de bal iets te zacht terugspeelde maar Tom Salimi redde nog net.

Veel gebeurde er verder niet. Na een half uur spelen werd de score verdubbeld. Na slecht verdedigen kon de centrale verdediger van Neptunus-Schiebroek binnen koppen. Vijf minuten voor rust had Jop Verhagen nog een goede actie maar zijn voorzet werd door een verdediger weggehaald. Na rust probeerde Serghinio Hynes van ongeveer 20 meter iets terug te doen maar zijn schot ging net over. De wedstrijd werd in de 63e minuut beslist. Een diepe bal op 1 van de spitsen viel tussen keeper en spits waarbij de spits iets beter reageerde waarna hij rustig de bal in een leeg doel kon schieten. Grote kansen waren er niet en Neptunus-Schiebroek voetbalde de wedstrijd rustig uit. Vijf minuten voor tijd mochten de bezoekers nog 2x scoren waardoor de eindstand werd bepaald op 0-5. Scheidsrechter: De heer P. van Gerven Opstelling ADO Den Haag: Tom Salimi Chogani, Robin Janmaat (25e Daley Windhorst), Glenn Boon (72e min Justin Lopes), Tim de Rijk (45e min Steven Sanchez Angulo), Jordy Strooker, Diederick Hoogerwaard, Jop Verhagen, Ricardo Samoender, Thomas Verheijdt, Serghinio Hynes, Andre Ntambue.