ADO Den Haag Vrouwen boekte woensdagavond in eigen huis een 2-0 overwinning op de B1- jeugd van Wilhelmus aangevuld met drie A-spelers. Voor de rust was het Marjolijn van den Bighelaar die na 20 minuten met een prachtige lob van buiten het strafschopgebied ADO Den Haag op 1-0 zette.

Een fysiek sterk Wilhelmus kon daarna geen vat krijgen op de snel combinerende en goed spelende Haagse vrouwen. In de tweede helft bepaalde Renate Jansen een kwartier voor tijd na een prachtige actie de eindstand op 2-0 voor ADO Den Haag. Bij ADO Den Haag ontbraken liefst negen spelers waaronder Mandy van den Berg en Tessel Middag wegens verplichtingen bij Servië - Nederland die zaterdag wordt gespeeld. De basiself bestond ditmaal uit: Van der Wiel (Ter Leede), Nooij, Van Dalen, Reichardt, Wilmot, Van den Bulk, Van den Bighelaar, Vermeij, Van Dongen, Bakker en Almeida. Gedurende de wedstrijd werden drie Ter Leede speelsters ingebracht, te weten Stephanie de Lange, Fien de Leeuw en Lavinia Poku.