News

Binnenkort zullen verschillende spelers van ADO Den Haag op tv te bewonderen zijn in het programma Z@ppsport. Samen met zijn team kwam presentator Ron Boszhard woensdag drie items opnemen bij het trainingscomplex in het Zuiderpark. Het eerste item is een duel tussen twee ‘teams’ waar bijzondere spelregels aan zijn gebonden. Welke dat zijn is uiteraard te zien in Z@ppsport. We kunnen al wel garanderen dat er geheid veel te lachen valt. Christian Kum en Ramon Leeuwin namen het op tegen Gino Coutinho en Christian Supusepa.

Ron Boszhard had naast zijn team ook Owen meegenomen. Dit was niet voor niks aangezien Owen een probleem had met bepaalde voetbaltechnieken. Wie anders dan captain van ADO Den Haag Lex Immers om Owen te helpen met zijn probleem.

Tot slot John Verhoek. De nieuwe spits van ADO Den Haag kreeg de uitdaging om drie doelpunten te maken in een open doel. Op zich niet zo moeilijk voor een spits zou je denken. Maar daarom heet het een uitdaging, want ook hier waren de spelregels iets veranderd en verzwaard. Benieuwd naar de beelden en wat de spelers precies hebben gedaan? Kijk dan de komende weken naar Z@ppsport, zaterdagochtend om 08.55 uur en zondag om 08.40 uur & 17.10 uur!