Op een zonnige nazomerdag moest ADO Den Haag Onder 21 het zondag opnemen tegen GDA 1. Gezien de stand zou het een leuke wedstrijd worden, want beide ploegen hadden hetzelfde aantal punten bij elkaar gespeeld. Echt heel leuk werd het echter niet. Het spel lag veel stil door veel kleine overtredingen en ook de vele grote kansen bleven uit. Toch werd het uiteindelijk een grote overwinning voor de ploeg van trainer Wilfred van Leeuwen.

Na 7 minuten spelen had de bal al in het netje kunnen liggen. Diego Liefden kon echter niet binnen koppen vanuit een hoekschop. Na ruim een half uur spelen kreeg ook GDA zijn grote kans. Een fout van Peter Korteling werd bijna afgestraft door GDA maar de spits kon 1 tegen 1 niet scoren bij doelman Ricardo Kieboom. De rebound die daarop volgde werd hard tegen de lat aan geschoten. Nog geen minuut later was het aan de andere kant raak. Thomas Verheijdt kreeg de bal op zo’n 25 meter van het doel en besloot maar eens te schieten. De uit zijn positie staande doelman van GDA was verrast en kon de bal uit zijn doel gaan halen. Met dit doelpunt was ook gelijk de ruststand van 1-0 bereikt. Na rust kwam GDA het best uit de startblokken. Een minuut na rust werd de bal alleen net naast het doel van ADO Den Haag geschoven waardoor de thuisploeg op een minimale voorsprong bleef staan. In de 50ste minuut kwam ADO Den Haag op 2-0. Een snel genomen vrije trap werd uiteindelijk beheerst afgerond door Steven Sanchez Angulo die alleen op de doelman kon aflopen. Het duurde lang voordat GDA weer eens een grote kans kreeg. Tien minuten voor tijd greep Ricardo Kieboom echter goed in op een doelpoging van GDA. In de 83ste minuut werd de wedstrijd beslist door een goede counter. Jaap van Duijn kreeg de bal in de ruimte en kon de vrijstaande Serano v/d Hurk bereiken die simpel kon binnen tikken. In de laatste minuut deden beide spelers hetzelfde kunstje opnieuw en zo bepaalde V/d Hurk de eindstand op 4-0. Scheidsrechter: De heer S. van Lith Opstelling ADO Den Haag: Ricardo Kieboom, Diego Liefden, Peter Korteling, Kevin Schutte, Ricardo Samoender, Thomas Broekhuizen (65ste min Daley Windhorst), Jaap van Duijn, Diederick Hoogerwaard, Thomas Verheijdt, Steven Sanchez Angulo, Andre Ntambue (74ste min Serano v/d Hurk)